Mafia Ndragheta ar fi implicată în explozia bancomatului din Constanța. Suspecții sunt bănuiți de fapte similare în Italia

 Dumba Gabriela
.

Mafia Ndragheta ar fi implicată în explozia bancomatului din Constanța. Un bancomat a fost aruncat în aer, marți dimineața, în județul Constanța, la intrarea în stațiunea Mamaia. Poliția are doi suspecți, care sunt bănuiți de fapte similare în România și în Italia, respectiv un bărbat și o femeie care face parte din gruparea ‘Ndrangheta, cel mai puternic clan mafiot din Italia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mafia Ndragheta ar fi implicată în explozia bancomatului din Constanța. Bancomatul a fost detonat la Pavilionul Expozițional din Constanța, clădire aflată la intrarea în stațiunea Mamaia. Cei doi suspecți – un bărbat și o femeie – au fost prinși de poliție, ei fiind chiar atunci filați de oamenii legii care bănuiau că urmau să dea o spargere.

54435443

Mafia Ndragheta ar fi implicată în explozia bancomatului din Constanța

„În această dimineață, polițiștii Direcției de Investigații Criminale – Inspectoratul General al Poliției Române, împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au prins în flagrant delict două persoane, imediat după ce ar fi aruncat în aer un bancomat, din municipiul Constanța, amplasat în Pavilionul Expozițional Constanța și ar fi sustras banii din interiorul ATM-ului', a transmis Poliția Română, potrivit gandul.ro.

Bărbatul de 48 de ani și femeia de 55 de ani sunt bănuiți că au mai aruncat un bancomat în aer în localitatea Castelu și au încercat să facă același lucru la un alt ATM din Mamaia.

„În prezent, bănuiții se află la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în vederea audierii, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, pentru stabilirea întregii activități infracționale', potrivit sursei citate.

Suspecții sunt bănuiți de fapte similare în Italia

Potrivit poliţiei din Constanţa, „echipa” de hoţi este formată din două persoane, un bărbat şi o femeie: Apostol Gheorghe Calin, în vârstă de 45 de ani, respectiv Sanginesi Katia, în vârstă de 55 de ani. Cei doi sunt bănuiţi că ar fi comis fapte similiare şi în Italia, iar femeia ar fi membră a temutei grupări ‘Ndrangheta.

Femeia este cercetată și în Italia tot pentru aceleași gen de fapte. Deși femeia apare, în presa italiană, ca făcând parte dintr-un grup de crimă organizată, anchetatorii români susțin că suspecta nu avea vreun mandat de urmărire internațională.

Citește și: Ce tratament a folosit Oana Roman împotriva căderii părului:„Nu mai sunt cheală la rădăcină’

Citește și: Anamaria Prodan rămâne cu numele Reghecampf, după divorț. Ce mesaj i-a transmis impresara fostului ei soț:'Ar trebui să-i fie jenă pentru…'

Citește și: Niculina Stoican organizează un spectacol in memoriam Petrică Mîțu Stoian, deși familia lui a interzis să i se folosească numele:„Noi ne facem datoria’ / EXCLUSIV

Cine e Katia Sanginesi din Mafia Ndrangheta, femeia care ar fi aruncat în aer bancomatul din Constanța

Katia Sanginesi este născută în 1967 şi are domiciliul declarat în Roma. Potrivit presei italiene, aceasta ar face parte dintr-o grupare specializată în astfel de furturi.

Banda din care ar face parte Sanginesi e formată din 7 persoane, 6 dintre acestea fiind reţinute de poliţia italiană, inclusiv soţul femeii.

Conform poliţiei italiene, gruparea ar fi dat şase atacuri la bancomate din Avellino, Benevento şi Roma în perioada iulie 2020 – ianuarie 2021. Pe lângă furt calificat şi daune provocate băncilor şi oficiilor poştale atacate, membrii gruprii mai sunt acuzaţi de asociere la un grup infracţional specializat în fabricarea de explozibil şi transport de bunuri furate.

Polițiștii din peninsulă spun că italianca este expertă în explozibili, iar rolul ei era de a monta pachetul detonator, citează stirileprotv.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton