Ionuț și Dragoș Dolănescu, un nou scandal, după ce artistul și-a renegat fratele în versuri: "Nu te vreau nici la mormânt"/ "Mă atacă, are nevoie de publicitate"

 Dumitrache Laura
.

Un nou scandal între frații Dolănescu. Ion Dolănescu, unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică populară din România, s-a stins din viață pe 19 martie 2009. De atunci, între fiii acestuia, Ionuț și Dragoș Dolănescu a pornit un conflict puternic. Deși păreau că lucrurile s-au liniștit între ei, în noua melodie a sa, Ionuț Dolănescu pune la îndoială că Dragoș i-ar fi frate de tată. Iată cum a reacționat Dragoș Dolănescu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Deși se apropie Crăciunul, o sărbătoare care apropie familiile, între frații Dolănescu, situația devine din ce în ce mai complicată. Ionuț Dolănescu a lansat un nou album, iar piesa  „Frate dragă, măi frăție', a devenit un motiv de ceartă între el și fratele său, Dragoș Dolănescu.

fratii dolanescufratii dolanescu

Ionuț Dolănescu a lansat o melodie cu versuri deloc pe placul fratelui său, Dragoș Dolănescu. Artistul pune la îndoială că, Dragoș Dolănescu ar fi fratele său. Ulterior, Dragoș i-a dat o replică lui Ionuț.

Citește și: Ce se întâmplă cu vila pentru care s-au luptat fiii lui Ion Dolănescu.Dragoș și Ionuț s-au judecat 7 ani pentru imobil

Citește și:Dragoș Dolănescu nu mai speră la o împăcare cu fratele lui, Ionuț, nici la 13 ani de la moartea tatălui lor:„Gândim diferit. Doar numele e comun'

Citește și:Niculae Bădălău a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.Vicepreședintele Curții de Conturi va petrece sărbătorile în închisoare

Citește și:Fiica lui Nicole Cherry a împlinit un an. Ce obiecte a ales Anastasia de pe tavă, la petrecere:„Îți mulțumesc că m-ai facut mamă'

Un nou scandal între frații Dolănescu

La mai bine de 13 ani de la moartea lui Ion Dolănescu, fiii lui, Ionuț și Dragoș Dolănescu pare să nu ajungă la o înțelegere. Între cei doi a izbucnit un scandal de proporții, luptându-se pentru averea tatălui lor. Deși lucrurile păreau să se liniștească, în prag de Crăciun, între frații Dolănescu a izbucnit un nou scandal. Ionuț Dolănescu a lansat piesa „Frate dragă, măi frăție',iar versurile pun la îndoială faptul că ar Dragoș ar fi fratele său.

„Frate dragă, măi frăție/, Cât rău mi-ai făcut tu mine/, Tăicuțul de-ar învia și nu te-ar putea ierta/, De-mi erai frate de mamă poate te-aș fi luat în seamă/, Dar frații numai de tată nu se știe niciodată/, Nimeni nu va ști vreodată/, Dacă avem același tată/. Trecând prin rele și bune, tata ne-a lăsat un nume/, Fără dor și fără milă tu l-ai târât în mocirlă/, Mult am mai oftat și am plâns că ai făcut neamul de râs/. Tăicuțul cu suflet bun mi te-a adunat din drum/, Pentru cât rău ai făcut/, Nu te vreau nici la mormânt/, Să te ierte cel de Sus pentru cât rău ai adus/, De te-ar ierta lumea toată/, Eu nu am să uit vreodată/, Frate drag pentru mine rămâi doar o amintire.…'

Dragoș Dolănescu: „Nu este pentru prima oară când mă atacă”

Dragoș Dolănescu a avut o reacție la adresa fratelui său, Ionuț Dolănescu. Fiul lui Ion Dolănescu susține că fratele său continuă să îl atace, deși el nu mai are nicio problemă cu el. Dragoș Dolănescu locuiește de ani buni în Costa Rica, alături de familia sa.

Nu e de mirare ce face. Nu este pentru prima oară când mă atacă în piesele lui. Așa face mereu când are de lansat câte un album, când are nevoie de publicitate. Este un fel de a se promova, de a fi în centrul atenției, ca să-și vândă albumul și să aibă concerte. Dacă acest cântec îl ajută să plătească lumina și gazul, pe bune dacă mă supăr. Fratele la nevoie de cunoaște, nu?Nu înțeleg însă de ce nu îl lasă pe tatăl nostru să doarmă liniștit. Mai ales acum, în Postul Crăciunului. Face tocmai acum acest scandal, după aproape 14 ani de când Ion Dolănescu a murit. Eu n-am vrut niciodată să fiu vedetă, să ajung pe la televiziune în România. Am mers doar ca să îi mai dau replica atunci când m-a atacat.'., a declarat Dragoș pentru playtech.ro.

Dragoș Dolănescu a vorbit și despre dubiile lui Ionuț că ar fi frați de tată

În noua sa piesă, Ionuț Dolănescu își prezintă dubiile în privința faptului că Dragoș ar fi fratele lui de tată. Cu toate astea, Dragoș susține că regretatul Ion Dolănescu i-a dedicat o piesă înainte de a deceda, iar acest lucru valorează foarte mult pentru el.

„Înainte de a pleca la Cer, tatăl nostru mi-a dedicat o piesă în care spunea că am ochii și sufletul lui. Valorează mai mult decât un test ADN. Ce dovadă mai vrea Ionuț? Tata m-a iubit mult. Am avut o relație foarte bună, de suflet. Îl visez când urmează să am perioade mai delicate. Poate așa vrea să mă avertizeze. Tata ne-a iubit pe amândoi, sunt convins', a mai spus fiul lui Ion Dolănescu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton