Roxana Blenche e printre favoriți, la Chefi la cuțite. Cine e iubitul ei

 Lupescu Anca
.

Roxana Blenche de la Chefi la cuțite este o tânără care a venit la concurs cu gândul de a fi prima femeie care va ajunge în finală și, de ce nu, de a câștiga competiția care, până acum, a fost dominată de bărbați.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Roxana Blenche a trecut cu bine de audiții și de bootcamp, unde i-a impresionat pe cei trei chefi. Ea a fost aleasă în echipa condusă de Cătălin Scărlătescu, însă cu ajutorul unei amulete, Florin Domitrescu a cooptat-o o în echipa bulinelor.

În vârstă de 27 de ani, tânăra pare să aibă succes nu doar pe plan profesional, ci și pe plan sentimental.

Concurenta de la Chefi la Cuțite are o relație frumoasă Cătălin Bucur, cel care a și încurajat-o să participe la emisiune și care o susține foarte mult în ceea ce privește planurile ei profesionale. Și iubitul ei este de meserie chef bucătar.

Roxana Blenche are toate șansele de a câștiga Chefi la Cuțite

Roxana Blenche este una dintre cele mai bune concurente din cadrul emisiunii culinare, lucru pe care l-au susținut și Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrecu și Sorin Bontea. Tânăra a pășit foarte încrezătoare în emisiune, spunând încă de la început că este hotărâtă să câștige competiția.

„Am fost și în alte competiții, internaționale, am reprezentat România la Milano, alături de chef Cezar Munteanu. Am început în bucătărie alături de Michel Pascale, câștigător Iadul bucătarilor. Știu că aici e mai greu, dar vreau să demonstrez că pot', a povestit Roxana Blenche la Chefi la cuțite

Cine-e-Roxana-Benche-Chefi-la-Cutite8-1-1024×682Cine-e-Roxana-Benche-Chefi-la-Cutite8-1-1024×682

Inițial, cursul vieții Roxanei Blenche a fost altul, tânăra pregătindu-se să devină inginer zootehnist. Întâmplarea a făcut ca, în 2015, pe când era studentă în anul patru la Cluj-Napoca, să obțină un post de bucătar în restaurantul Michel Pascale, din Baia Mare. Extrem de pasionată și-a urmat vocația, în timp acumulând experienţă în restaurante ca Cezanne, La Strada Bistronomie sau Maize, dar și în străinătate. Acum este head chef la Melt Restaurants și participă la competiții internaționale de cooking.

„A început să-mi placă cu adevărat să gătesc când eram prin anul trei de facultate, cam atunci am început să experimentez și să îmi cumpăr foarte multe cărți de gastronomie. Sora mea este cea care m-a încurajat să-mi încep o carieră în domeniu, deși eu susțineam că voi fi inginer zootehnist.

Citește și: Cine e Roxana Blenche de la Chefi la cuțite. Luptă să ajungă în finală!

Citește și: Cine este Alberto Chelu de la Chefi la Cuțite.A primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu

Citește și: Cine este Cătălin Voicu de la Chefi la cuțite.A cântat în trupa Ro-Mania și e complet schimbat

Citește și: Cine este Amalia Bellantoni de la Chefi la Cuțite.Ce meserie a avut înainte să apară la TV

Citește și: Cine este Shoji Toshihisa de la Chefi la cuțite.S-a mutat de 8 ani în România

Citește și: Cine este Coca Nicolae Eupsihie de la Chefi la cuțite! A trăit o dramă în copilărie

Însă, prin 2015, când eram în anul patru de facultate, se deschidea la Baia Mare un restaurant fine dining, este vorba de Michael Pascale, iar sora mea mi-a făcut rost de un interviu pentru un post de bucătar, fără să știu. Inițial chiar m-am supărat pe ea, dar m-am prezentat la interviu și am obținut postul. Așa am intrat în acest domeniu. Mi-a plăcut și am rămas', a povestit Roxana Blenche de la Chefi la cuțite într-un interviu pentru TrendsHRB.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton