Alin Oprea mai are de așteptat mult și bine până devine un bărbat liber! Când va fi finalizat divorțul de Larisa

 Dumba Gabriela
.

Procesul de divorț dintre Alin Oprea și încă soția lui, Larisa, se anunță unul de durată! Fostul solist de la Talisman a primit citația pentru procesul care îi va separa pe vecie, doar că mai are de așteptat mult și bine până devine un bărbat liber. Sper să nu devin bunic până la pronunțare', glumește Alin Oprea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alin Oprea merge înainte cu divorțul și nici vorbă de împăcare între cei doi soți. Zarurile sunt aruncate, amândoi sunt deciși să pună punct mariajului, iar procesul de divorț pare că a intrat în linie dreaptă. Potrivit unor surse din mediul judiciar, citate de cancan.ro, magistrații de la Judecătoria Sectorului 5 din București i-au citat deja pe cei doi soți.

Se pare că întâlnirea soților Oprea în fața instanței de judecată ar urma să aibă loc însă abia în 15 februarie 2021.

'Tocmai am primit citația pentru procesul de divorț intentat soției mele în luna septembrie 2020. Din păcate, data este 15 februarie 2021, un termen destul de îndepărtat. Lucrurile se mișcă foarte greoi și în justiție, cel mai probabil din cauza pandemiei. Un lucru bun, totuși, este că acest proces se va judeca chiar și în «lipsă», având în vedere că «fosta» locuiește la Londra și deplasările în această perioadă sunt foarte dificile sau necesită carantinare atât la venire, cât și la plecare. Mai puțin contează durata, important este ca tot ceea ce este de rezolvat să se rezolve corect și cu bună credință pentru ambele părți.

Am totuși speranța să nu devin bunic până la pronunțarea acestui divorț. În rest, nu am de gând să-mi bat prea mult capul cu acest aspect, ci să-mi văd de viața mea, în plan personal și profesional. Viața merge numai înainte și nimic nu mă mai poate determina să privesc înapoi. Trecutul e o amintire, viitorul imaginație, iar eu prefer să trăiesc în prezent', a declarat Alin Oprea pentru Cancan.ro.

Alin Oprea noua iubită MedanaAlin Oprea noua iubită Medana

Alin Oprea trăiește din banii iubitei

Alin Oprea a ajuns să fie întreținut de iubita sa după divorțul de Larisa, care și-a lăsat fostul soț fără niciun ban. Acum câteva luni, anunțul că Alin Oprea și Larisa divorțează după 22 de ani de căsnicie a șocat opinia publică, deoarece nimic nu lăsase să se întrevadă un asemenea deznodământ. Din păcate, divorțul dintre cei doi nu a fost deloc unul amiabil, fiind presărat de scandaluri în presă și la televiziuni, unde atât artistul, cât și soția lui s-au acuzat reciproc de infidelitate.

Mai mult fostul membru al trupei Talisman și-a acuzat soția că l-a furat, luându-i drepturile de a scoate bani din conturile familiei și convingându-l să pună toate proprietățile – case și terenuri – pe numele copiilor.

După ce a adunat o avere considerabilă, acum Alin Oprea recunoaște că a ajuns să fie sprijinit financiar de iubita sa, cel puțin până își va recupera o parte din bunuri de la soția sa, pe care a dat-o în judecată.

„Chiar dacă mi-a fost blocat accesul la banii câștigați în 25 de ani de carieră cu Talisman, nu am ajuns nici chiar la sapă de lemn, așa cum se speculează în media. Da, stau într-un apartament foarte frumos, închiriat în centrul Capitalei, pe care îl achit din venituri proprii. A trăi pe banii altuia ar fi lipsit de DEMNITATE pentu mine. Iubita mea a fost și este în continuare aproape de mine în toată această perioadă foarte grea pentru mine, atât sentimental, cât și moral. Chiar dacă ea și-a arătat în nenumărate rânduri disponibilitatea de a mă sprijinii și material, pentru că ar avea resursele necesare, am refuzat categoric să accept această propunere, pentru că mă consider un bărbat puternic, demn și independent.

Citește și:

Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital, după ce a fost confirmată cu COVID-19: „S-a simţit foarte rău”

INNA povestește tot despre relația cu Deliric: „Nu am mers pe rațiune”. Cum a reușit artistul să o cucerească / EXCLUSIV

Avocatul lui Alex Bodi a făcut declarații explozive despre Bianca Drăgușanu: „Toate tranzacțiile către soția sa depășesc sute de mii de euro”

Nu am fost și nu voi fi niciodată un neputincios. Ar fi rușinos și înjositor pentru mine să ajung să trăiesc pe banii altuia, deci așa ceva este imposibil să se întâmple. Chiar dacă situația mea financiară în această perioadă nu este una de invidiat, cum de altfel, din cauza acestei pandemii cred că prea puțină lume se mai poate lăuda cu succese financiare, am câteva activități din care îmi câștig o existență decentă, frunoasă, activități care mă împlinesc atât din punct de vedere profesional cât și material', a mărturisit Alin Oprea pentru Click.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton