Romina și Ionuț de la Mireasa s-au despărțit la scurtă vreme după logodnă. „Nu-mi convine să...”

 Dumitrache Medeea
.

Romina și Ionuț de la Mireasa s-au despărțit la scurt timp după ce s-au logodit. Concurentul a fost cel care ar fi luat decizia de separare, dar și cel care a explicat motivul pentru care s-a ajuns în această situație. De cealaltă parte, Romina îi respectă decizia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Fanii cuplului Romina și Ionuț de la Mireasa au primit o veste tristă. Cei doi s-au despărțit la scurt timp după ce s-au logodit.

romina8romina8

Decizia ar fi fost luată de Ionuț, acesta fiind și cel care a explicat motivele care ar fi stat la baza hotărârii sale. Pe de altă parte, Romina spune că îi respectă decizia.

Ionuț: „Punem punct la tot'

Ionuț a fost cel care a anunțat separarea de Romina. Concurentul se arată deranjat de ceea ce crede lumea, acesta fiind unul dintre motivele pentru care a luat această decizie.

Am luat decizia să punem punct la tot, ca să fie odată și lumea mulțumită și cel mai bine așa e. Se aude aici, pe afară, că am făcut anumite chestii… Sunt o persoană care ține cont de mai multe chestii și cel mai bine așa este', a spus Ionuț.

Citește și: Alexandru și Andreea de la Mireasa divorțează:

Citește și: Cerere în căsătorie la Mireasa!

Citește și: Fostul impresar al lui Benone Sinulescu, noi detalii despre starea de sănătate a artistului:

Citește și: Cine este Nikolina, fiica secretă a lui Damian Drăghici.

Romina pare că nu are de ales. Tânăra a lăsat de înțeles că decizia nu a stat în mâinile ei și nici măcar nu a fost luată de comun acord.

Eu îi respect decizia, atât. E decizia lui. Odată a luat pauza la nervi, am zis „ok', pentru că atunci am văzut că situația era destul de tensionată. Acum din nou i-a singur decizia', a spus Romina.

„Nu suntem unul pentru celălalt'

Ionuț a ținut să explice de ce a luat această decizie și a spus tot ce l-a deranjat la Romina. Concurentul a ajuns la concluzia că cei doi nu sunt unul pentru celălalt și că aceasta ar fi cea mai bună decizie.

Ionuț este hotărât și spune că nu mai există cale de împăcare. Concurentul i-a reproșat Rominei faptul că aceasta nu a ținut cont de rugămintea lui, iar acest lucru l-a deranjat foarte tare.

Acum vreau să fie definitivă. Am spus tot timpul că spun ce simt azi, dacă mâine se va schimba ceva și consider că nu trebuie să mai continui, asta fac, asta este'.

Sunt niște gesturi asupra cărora i-am făcut observație cu câteva zile în urmă, s-au repetat, ceea ce înseamnă că nu a ținut cont de ceea ce am spus eu și înseamnă că nu suntem unul pentru celălalt. Chiar dacă simt ceva pentru o persoană și ea mă enervează atât de tare și consider că e ceva grav, nu contează cât țin la persoană, eu pun punct. Nu-mi convine să continuăm așa, cu certuri, că nu văd rostul', a mai adăugat Ionuț.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton