Gabriela Cristea se confruntă cu probleme de sănătate. Cum se simte acum

 Mirea Roxana
.

Nu mult a trecut de când Gabriela Cristea a ajuns la spital cu fiica cea mare, Victoria, din cauza unor probleme de sănătate. Recent, cea care a avut mici probleme la acest capitol a fost chiar prezentatoarea TV. Aceasta s-a filmat cu masca de aerosoli pe față și le-a explicat urmăritorilor ei ce s-a întâmplat și cum se simte.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea se confruntă cu mici probleme de sănătate. Din fericire, nu este vorba despre nimic grav, potrvit spuselor prezentatoarei TV. Soția lui Tavi Clonda s-a filmat cu masca de aerosoli pe față și le-a explicat urmăritorilor ei de pe Instagram ce s-a întâmplat cu ea și cum se simte. Gabriela Cristea a apelat la aerosoli după ce s-a confruntat cu o răgușeală.

ga1ga1

Vedeta le-a spus fanilor ei că se va reface și că deja poate să vorbească foarte bine. În plus, după ce a făcut aerosoli, Gabriela Cristea s-a odihnit timp de o jumătate de oră, după care a plecat la studio, fiind gata să înceapă o nouă zi de muncă.

Citește și: Florin Ristei și Naomi Hedman s-au logodit!Evenimentul a avut loc în secret

Citește și: Momente de panică pentru Bianca Drăgușanu, după ce și-a pierdut fiica în parc:„Vedeam numai scena cu băiatul ucis de câini'

Citește și: Ioniță de la Clejani, cercetat de poliție.Artistul ar fi amenințat jurnalistul jefuit de Fulgy

Citește și: Cum se înțelege Alexandra Stan cu soțul, după căsătorie:„Am avut parte de unele discuții. Avem niște principii'/ EXCLUSIV

Gabriela Cristea are o mică problemă de sănătate

De asemenea, Gabriela Cristea a specificat că și fetițele fac aerosoli pentru a fi cu toții „în tandem'. În plus, chiar dacă suferea de o mică răgușeală, starea de spirit a soției lui Tavi Clonda nu a fost afectată. Ba chiar, aceasta a început să le vorbească internaușilor despre problema ei cu zâmbetul pe buze.

Pe principiul oamenii șmecheri răcesc vara, eu am o ușoară răgușeală și fac niște aerosoli. Am început săptămâna cu bine. După ce fac aerosoli o să mă și odihnesc jumătate de oră și după plec la studio. Stați liniștiți, că pot să vorbesc foarte bine și mă rezolv imediat cu aerosoli. Fac și eu aerosoli și copiii ca să fim așa „în tandem' cu toții, să nu cumva să nu facem lucrurile împreună', a spus Gabriela Cristea, recent, pe Instagram.

Gabriela Cristea și-a dus fetița de urgență la spital

Gabriela Cristea și-a dus fata cea mare de urgență la spital, în urmă cu câteva zile, după ce a ajuns acasă de la filmări. Victoria avea febră foarte mare și roșu în gât. Starea fetiței nu i-a lăsat pe medici să le spună că pot pleca acasă, ci le-a internat. Cele două au fost nevoite să stea în spital timp de 24 de ore. Ulerior, Tavi Clonda a povestit că ambele fetițe sunt bine și că se află sub tratament.

Gabriela era la emisie. Am rămas cu amândouă acasă și când am văzut 39, 9 am chemat salvarea, pentru că m-am panicat. Eu am făcut tot ce se putea… spaima a fost groaznică pentru că nu scădea sub 38,8. Am dus-o la spital, au rămas internate. Au făcut analize și a fost o laringită virală, deci nu a necesitat antibiotice. Acum este mai bine Victoria, este ținută sub control. Are un tratament, la fel și Iris. E haos. Fiecare are tratamentul ei', a dezvăluit Tavi Clonda, la Antena Stars.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton