Anamaria Prodan a fost audiată la DNA! Primele declarații: „Eu am fost martor”

 Lăstun Ana Maria
.

Anamaria Prodan a fost surprinsă, în urmă cu puțin timp, la DNA. Impresara a fost audiată de autorități în calitate de martor, într-un dosar. Putem răsufla ușurați, pentru că Anamaria Prodan este ferită de probleme cu legea, în dosarul cu pricina fiind cercetați acționarii Clubului Rapid.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a fost audiată la DNA, iar impresara pare că nu mai are liniște! După o lungă perioadă în care s-a speculat că ar divorța de soțul ei, Laurențiu Reghecampf, sexy-impresara s-a văzut nevoită să dea cu subsemnatul la DNA. Anamaria Prodan a fost citată ca martor, într-un dosar în care sunt cercetați acționarii de la Clubul de fotbal Rapid.

Citește și: Fosta soție a lui Reghe a avertizat-o pe Anamaria Prodan: „Mi-a spus că el umblă după altele'

Citește și: Ce mai face și cum arată Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan. A plecat din familia Reghecampf

Citește și: Momente tensionate înainte de anunțul divorțului: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi sunat, pe rând, la 112

Citește și: Relația neștiută dintre Anamaria Prodan și Sebastian Chitoșcă de la Survivor. A pus ochii pe el când avea 23 ani!

Anamaria Prodan a fost audiată la DNA, pentru un dosar care există încă din anul 2015 și pe care autoritățile nu au reușit să îl soluționeze până în acest moment. În acest sens, se realizează audieri chiar și acum, 5 ani mai târziu și mai mulți martori vor fi chemați la declarații. Anamaria Prodan a confirmat că a fost citată ca martor în dosarul care vizează Clubul de Fotbal Rapid, în cadrul unei sesiuni scurte de declarații.

anamaria-prodan-audiata-la-dna-1anamaria-prodan-audiata-la-dna-1

Anamaria Prodan, primele declarații după vizita la DNA

'Este ceva legat de Rapid. Eu am fost martor', a precizat impresara, după zeci de minute de audieri.

Anamaria Prodan a explicat că nu este deranjată de audiere, ba mai mult, consideră că prezența ei este necesară în astfel de momente cheie. Declarațiile pe care le-ar putea declara, precum și punctul său de vedere pot duce la soluționarea dosarului.

Mai mult decât atât, avocatul său a intervenit și a precizat că Anamaria Prodan nu este implicată în mod direct, dar este normal, potrivit legii, să fie audiată ca martor în acest dosar. În perioada citată în dosarul pentru care Anamaria Prodan a fost audiată la DNA, impresara a realizat numeroase transferuri pentru Clubul Sportiv Rapid.

„E martor într-un caz mai vechi, într-un caz  privind acționariatul de la Rapid. Deci, altceva… Detalii, nu vă putem da. Este o chestie oarecum normală dacă se instrumentează un caz, dacă am participat la un transfer sau o discuție să fiu chemată ca martor', a declarat avocatul impresarei, la Antena 3.

„Da, tocmai ce v-a spus dl. Avocat. Este geva legat de Rapid. Un dosar vechi, din 2015. Eu am fost martor… Nu era de viața mea', a mai adăugat Anamaria Prodan.

De ce nu s-a mai afișat Anamaria Prodan cu Laurențiu Reghecampf

„Să apar cu Reghe? Păi, trebuie să-l scot la fereastră ca pe un pensionar să-l vadă poștașul că este în viață când vine pensia? Păi, am cuiva de demonstrat ceva? Este maimuța țării să-l scot de lesă pe plajă să facă lumea poze cu el? Serios! Nu face bine el că dă un interviu pe an? Și ăla cum vrea el?

Este în țară, pleacă la discuții afară, se întoarce, stă la ferma lui, pescuiește, merge cu Reghe jr la antrenamente, la meci, are o viață liniștită departe de circurile din oraș. O să aibă și echipă. Nu stă în ploaie Reghe, să nu-l plângă nimeni. Stă pe milioane relaxat, și nu se uită nici în gura lui Becali, nici în gura oamenilor care clevetesc! E prea mare și deștept ca să-i pese', a precizat impresara.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton