(P) Bujori în obrăjori: bucură-te de beneficiile florilor asupra tenului tău

 bogdan.galca
.

Prin știință și inovație, în cei 30 de ani de existență, COSMETIC PLANT și-a urmat cu perseverență misiunea: aceea de a ajuta femeile să se descopere în profunzime și să se bucure de propria individualitate, chiar dacă procedeul nu este unul instantaneu. După cum spune și sloganul COSMETIC PLANT, embrace your nature se întâmplă în timp, puțin câte puțin, cu răbdare și cu ajutorul produselor de calitate. Am putea asemăna acest procedeu cu modul în care se întâmplă lucrurile și în laborator, acolo unde COSMETIC PLANT potențează puterea florilor și a plantelor pentru a obține produsele de care tenul tău are nevoie pentru a se bucura de o hidratare intensă și o îngrijire corespunzătoare.

Pentru a-și duce mai departe misiunea, COSMETIC PLANT a completat gama essential, extrem de apreciată în rândul consumatoarelor, cu șase produse noi, acestea având ca principale ingrediente extractul de bujor, mușețel și ulei de măsline.

Cele 6 produse noi integrate în gama deja consacrată a COSMETIC PLANT sunt: crema antirid tonifiantă cu acid hialuronic și extract de bujor, crema hidratantă cu acid hialuronic și extract de bujor, crema antirid calmantă cu extract de mușețel și vitaminele A, E și F, crema hidratantă calmantă cu extract de mușețel și alantoină, crema antirid nutritivă cu ulei de măsline și vitaminele A, E și F și crema hidratantă nutritivă cu ulei de măsline și pantenol.  Noile produse din gama essential nu conțin parabeni și coloranți sintetici, toate fiind testate dermatologic, la fel ca în cazul tuturor produselor cosmetice dezvoltate la Cluj-Napoca de către COSMETIC PLANT.

Crema antirid tonifiantă cu acid hialuronic și extract de bujor și crema hidratantă cu acid hialuronic și extract de bujor sunt produse destinate unui ten normal. Acidul hialuronic umple ridurile din interior, reduce adâncimea lor, reîntinerește pielea, îi crește elasticitatea și reduce asperitățile contribuind la menținerea sănătății pielii. Bujorul, floarea considerată de chinezi drept regina florilor, este folosită în medicina tradițională chineză de peste două mii de ani pentru a vindeca erupții cutanate, a ajuta cicatrizarea și calmarea iritațiilor. Extractul de bujor uniformizează culoarea pielii prin corectarea roșeții excesive și reducerea petelor datorate înaintării în vârstă.

Crema antirid calmantă cu extract de mușețel și vitaminele A, E și F și crema hidratantă calmantă cu extract de mușețel și alantoină sunt potrivite pentru un ten sensibil. Uleiul esențial și flavonoidele din florile de mușețel au proprietăți calmante, răcoritoare, antiinflamatorii și antioxidante. Alantoina lasă pielea mai moale și o calmează, în timp ce vitaminele A, E și F cresc elasticitatea pielii, previn îmbătrânirea prematură a acesteia și întârzie apariția ridurilor.

Crema antirid nutritivă cu ulei de măsline și vitaminele A, E și F și crema hidratantă nutritivă cu ulei de măsline și pantenol sunt potrivite pentru un ten normal, deshidratat. Crema antirid nutritivă cu ulei de măsline și vitaminele A, E și F combină acțiunea emolientă a uleiului de măsline cu acțiunea anti-îmbătrânire a complexului de vitamine A, E și F. În ceea ce privește crema hidratantă și nutritivă cu ulei de măsline și pantenol, prin compușii săi este un emolient și un hidratant pentru piele, dar și un ajutor calmant în cazul arsurii solare, fisurilor, dermatitei alergice, prin intermediul pantenolului.

Te invităm să descoperi noile produse din gama essentialpe www.cosmeticplant.ro și în rețelele de magazine Cora – România Hypermarche, DM DrogerieMarkt, Farmacia Tei, Plafar, farmacii independente și alte magazine cu produse naturiste.  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton