Concurenții de la Survivor s-au întors în România. „Nu mă așteptam să fie asemenea isterie”

 Mirea Roxana
.

Mai mulți foști concurenți de la Survivor au mers în Republica Dominicană pentru a-și susține favoritul. Recent, s-au întors cu toții în România, însă emoțiile au fost la cote maxime pentru Albert Oprea, Elena Marin, Zanni, Andrei Dascălu, Maria Chițu și Marius Crăciun, care și-au revăzut familiile pentru prima dată în câteva luni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Pentru a fi alături de favoritul lor în marea finală de la Survivor România, majoritatea Războinicilor și Faimoșilor au mers în Republica Dominicană. Alin Sălăjean, Sorin, Sindy, Mellina, Marilena, Maria, Starlin și alții au fost alături de Marius Crăciun și Andrei Dascălu. În ceea ce-i privește pe Faimoși, aceștia l-au susținut pe Zanni în marea finală, cel care a și câștigat de altfel.

s1-6s1-6

După finală, cu toții au petrecut împreună și parcă au dat uitării conflictele dintre ei care au avut loc în Republica Dominicană. După ce și-au reîncărcat bateriile, cu toții au plecat spre România, fiind așteptați la aeroport de familie și fani. Cu siguranță, cei mai emoționați au fost Zanni, Elena Marin, Albert Oprea, Andrei Dascălu, Maria Chișu și Marius Crăciun, având în vedere că au trecut câteva luni de când nu își mai văzuseră familiile.

Citește și: Zanni s-a întors în România.Cum a fost așteptat câștigătorul Survivor la aeroport

Citește și: Câți bani a câștigat Zanni la Survivor.Suma depășește așteptările tuturor

Citește și: Albert, mesaj emoționant pentru Zanni, după ce Faimosul a câștigat Suvivor:„Am zis, tu ești cel mai mare adversar'

Citește și: Ce spune Zanni despre colegii lui de la Survivor:„Nu am terminat să mă iau de ei'

Concurenții Survivor au ajuns în România

Concurenții de la Survivor au fost foarte emoționați văzând mulțimea de oameni care i-a așteptat la aeroport și și-au spus primele impresii, pentru wowbiz.ro, după ce au ajuns pe meleaguri românești de la Survivor.

Albert: Sunt emotionat pana la lacrimi. Nu ma asteptam la asa ceva.

Maria: Ma simt foarte incarcata emotional, ma asteptam sa fie oameni, dar nu atat de multi. Sunt mandra de mine. Sunt foarte emotionata pentru ca nu mi-am vazut fratii de foarte mult timp. Ma simt ca o vedeta, desi ma simt ca un om normal, cum am fost pana acum.

Sindy: Sunt tare obosita, a fost obositor drumul, dar ma bucur ca am fost cu totii impreuna, din nou. Mi-am adus aminte de toate momentele frumoase pe care le-am trait. M-am distrat foarte mult. In avion nu ne-am distrat la fel de mult ca atunci cand ne-am dus pentru ca era multa lume si eram obositi.

Alin: Tara Romaneasca a dovedit inca o data ca sunt peste medie din punct de vedere al IQ-ului.

Starlin îl consideră pe Andrei câștigătorul Survivor

Starlin a fost copleșit de atenția pe care cu toții au primit-o la aeroport din partea oamenilor. În plus, fostul Războinic a mai spus că el îl consideră câștigător pe Andrei Dascală. Acesta a aspus că la Survivor nu câștigă neapărat cel care este mai bun sportiv, ci cel care are o conexiune mai mare cu publicul.

Starlin: Sunt o persoana care de obicei nu are emotii, dar azi am simtit emotii, cum toata lumea ni se adreseaza in aeroport, poze, autografe, si mai ales intr-o tara care nu este a mea. Cand am venit eu nu am zis nimic, voiam sa fiu cu familia, dar acum este toata lumea aici. Am fost intotdeauna cu Andrei, sunt cu Andrei, consider ca merita sa castige. Am vorbit cu el, aici nu castiga cine e mai bun sportiv, castiga cine a facut cea mai mare conexiune cu publicul. I-am spus inainte ca indiferent ce se intampla pentru mine el este castigatorul. Pentru mine si pentru mii, milioane de romani el este campionul adevarat. Consider ca a dat dovada de maturitate, chiar daca e unul dintre cei mai mici din competitie. Este un campion adevarat.

Sorin: La atata lume nu ma asteptam, a fost ceva foarte misto, sunt emotionat.

Marius: „Mă așteptam să caștige Zanni'

Marius Crăciun a dezvăluit că și-a dorit să ajungă în finală și să câștige, dar știa că totul va depinde de votul publicului. Drept urmare, Rzăboinicul a spus că el nu a fost foarte vocal în competiție, ceea ce consideră că a fost un minus pentru el. În plus, el se aștepta să câștige Zanni și spune că Faimosul chiar a meritat victoria.

Marius: Am fost foarte aproape. Daca in ultimele doua zile m-am salvat, in ultima mea zi nu a fost asa. Nu am avut cea mai indemanare la partea de final, dar m-am bucurat de toata experienta. Pe parcursul emisiunii mi-am dorit sa ajung in finala si sa castig, dar stiam ca totul tine de public si nu am fost cel mai vocal, acesta nu a fost un punct forte. Ma asteptam sa castige Zanni pe partea de voturi, dar si merita foarte mult. A tras foarte mult, a fost printre cei mai buni. Consider ca am fost toti foarte buni, dar Zanni are ceva in plus. Am plecat de la Survivor cu o prietenie de milioane, o prietenie cu Andrei care face toti banii. Tot ce am trait acolo a fost o acumulare de experienta si m-a transformat ca om. Raman prieten cu toata lumea. Ce s-a intamplat la Survivor ramane acolo, abia astept sa ma intalnesc cu toti.

Elena: „Este inimaginabil ce se întâmplă'

Elena Marin a spus că emoțiile au copleșit-o și a dezvăluit că nu se aștepta să fie întâmpinați de atât de mulți oameni. În plus, aceasta a mai mărturisit că a învățat foarte multe la Survivor și că s-a întors un om schimbat din Republica Dominicană.

Elena Marin: Parcă nu realizez, sunt ca intr-un vis. Am fost foarte emotionata, am pielea de gaina si nu stiu ce se intampla. Am trait mai bine de jumatate de an cu niste emotii, dar acum lucrurile s-au schimbat. Nici nu imi imaginam cand am plecat de acolo ca va fi asemena isterie. Mi s-a spus ca o sa fie isterie, dar este inimaginabil ce se intampla. Nu m-as fi gandit niciodata. Abia acu incep sa constientizez si sa realizez. Sunt o alta Elena, am invatat foarte multe lucruri, sunt mai puternica si vreau sa tin aparte toti oamenii care m-au sustinut. Cu asta ramai, cu sustinerea oamenilor si cu toate lucrurile pe care le-ai invatat.

Zanni a fost întâmpinat cu brațele deschise de cei de la băieții de la Golden Boy Society, în frunte cu Alex Velea. În plus, foarte mulți oameni au venit să-l felicite pe câștigătorul Survivor.

Zanni: Sunt prea agitat, m-au navalit, m-au rupt in doua.

Sursa Foto: captură de ecran, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton