Fostul impresar al lui Benone Sinulescu, noi detalii despre starea de sănătate a artistului: „Familia se pregătea de înmormântare”

 Dumitrache Medeea
.

Fostul impresar al lui Benone Sinulescu a dat noi detalii despre starea de sănătate a artistului. Starea interpretului de muzică populară ar fi fost atât de gravă încât familia acestuia s-ar fi pregătit de înmormântare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Fostul impresar al lui Benone Sinulescu, Ionuț Pavel, a făcut noi dezvăluiri legate de starea de sănătate a artistului.

benone1benone1

Acesta ar fi trebuit să dea mai multe telefoane până să poată afla ce s-a întâmplat de fapt cu artistul. Familia lui Benone Sinulescu deja se pregătea de înmormântare.

Dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu

Fostul impresar al lui Benone Sinulescu a dat noi detalii despre ce se întâmplă de fapt cu artistul. Acesta ar fi aflat că interpretul a căzut din picioare de la un preot și de la cântărețul Traian Ilea.

Citește și: Benone Sinulescu și-a făcut deja testamentul. Cine va moșteni toată averea:

Citește și: Soția lui Benone Sinulescu, primele dezvăluiri despre starea de sănătate a artistului:

Citeșe și: Cum se simte actorul Constantin Zamfirescu, Gogoașă din Trăsniții, după operația de cancer:

Citește și: Ioniță de la Clejani, cercetat de poliție.

„Eu am aflat vineri despre starea lui de sănătate. M-a sunat preotul…, m-a sunat și Traian Ilea să-mi spună că maestrul a căzut și a fost internat la o clinică de îngrijiri paliative de lângă Arad. A trebuit să încep să dau zeci de telefoane să aflu unde e'.

După ce a dat mai multe telefoane, Ionuț Pavel a reușit să ia legătura cu nepotul artistului. Acesta i-ar fi spus că Benone Sinulescu este bine, după cum impresarul a povestit la Acces Direct.

„Mi s-a spus că maestrul era în pat, sedat, cu pamperși pe el. În momentul în care cineva cade trebuie dus în secunda doi la Urgențe, pentru că el din luna aprilie începuse să facă puseuri de tensiuni. Puseu de tensiune la dânsul însemna și 20 cu 10', a mai spus impresarul.

„Când am aflat, am luat legătura cu toți prietenii care știam și se făcuse deja foarte târziu, am zis să găsim o soluție a doua zi să fie îngrijit. L-am sunat pe nepotul lui, dânsul nu mi-a dat nicio informație. I-am zis: „hai să nu mai mințim, știu că e la clinica de îngrijiri paliative'. N-a putut să-mi dea mai multe informații, a zis că se duce atunci cu doamna Sinulescu să-l vadă, că totul e în regulă'.

„Familia se pregătea de înmormântare'

Ulterior, Ionuț Pavel a aflat de la anumite persoane de la clinica în care este internat Benone Sinulescu, că starea de sănătate a artistului ar fi atât de gravă încât familia deja se pregătea de înmormântare.

Impresarul artistului a mai spus că speră ca soția lui Benone Sinulescu să nu aibă anumite interese și să ascundă detalii despre starea de sănătate a acestuia.

„Ajungând prin cineva din Arad la una dintre persoanele din clinică am aflat că el nu era așa de bine și că, de fapt, familia se pregătea de înmormântare. Când am fost mai vehement cu nepotul n-a mai vrut să continuăm discuția'.

Am luat hotărârea împreună cu un grup de prieteni ca eu nefiind o persoană publică să ies cu un material către presă. (…) Îmi doresc să cred că nu are vreun interes să ascundă aceste lucruri și-mi doresc să cred că greșelile pe care le face le face din dragoste. Faptul că dânsul trebuia să ajungă în primul rând la Urgențe când a căzut', a mai adăugat impresarul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton