Cine este Nikolina, fiica secretă a lui Damian Drăghici. A venit în România în 2018

 Lăstun Ana Maria
.

Foarte multe persoane se întreabă cine este Nikolina Drăghici, fiica secretă a artistului Damian Drăghici. Bărbatul și-a ținut copilul ascuns mai bine de două decenii și a anunțat că are o fiică în urmă cu doar trei ani, deși tânăra este deja adult în toată regula. Ce relație au cei doi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Nikolina Drăghici este fiica secretă a lui Damian Drăghici. Artistul a ascuns faptul că are un copil mai bine de douăzeci de ani, iar informația a apărut în presă în anul 2018, atunci când tânăra a venit pentru prima dată în România, la tatăl ei. Pe când era foarte tânăr, Damian Drăghici și-a luat viața în piept și s-a mutat în Grecia, acolo unde talentul său a fost descoperit și fructificat. Tânărul muzicant de la vremea respectivă s-a iubit cu o frumoasă grecoaică, din mariajul celor doi reieșind Nikolina, fiica secretă a lui Damian Drăghici.

Citește și: Drama lui Damian Drăghici. Și-a cunoscut mama abia acum un an și susține că nimeni din familie nu este mândru de el: „Mi s-a spus că nu o să fac nimic”

Citește și: A făcut pasul cel mare! Damian Drăghici a cerut-o în căsătorie pe Cristina. 'Am avut emoții mari. Nu știam cum o să reacționeze'

Citește și: Damian Drăghici, confesiuni uluitoare: „Am avut foarte multe dependențe – băutură, țigări, iarbă…”

Citește și: Damian Drăghici nu și-a dorit copil toată viața, dar acum este un tată fericit: „Am avut și vasectomie 10 ani”

Ulterior, artistul a primit șansa de a studia la Berklee, o Universitate prestigioasă din Statele Unite ale Americii, așa că Damian Drăghici a renunțat și la fiica și la soția sa, pentru a-și îndeplini visul din punct de vedere profesional. Cu toate acestea, deși Damian Drăghici nu a avut o relație cu fiica sa în ultimele două decenii, artistul a început, încă din 2018, să repare legătura dintre el și Nikolina, primul său copil. Tânăra a venit atunci în România.

cine-este-nikolina-fiica-secreta-damian-draghici-1cine-este-nikolina-fiica-secreta-damian-draghici-1

Nikolina, fiica lui Damian Drăghici, i-a dat o a doua șansă tatălui! L-a vizitat în 2018

Nikolina a venit din Grecia în anul 2018, pentru a petrece timp cu părintele său. La momentul respectiv, de fiica secretă a lui Damian Drăghici nu știau decât apropiații artistului, care au realizat o serie de declarații pentru Libertatea.ro. Aceștia au precizat că Nikolina trăiește în Grecia, alături de mama ei și că Damian Drăghici și-a dorit consolidarea relației cu fiica lui secretă.

Sursele au dezvăluit că interpretul a devenit tată foarte tânăr, pe când avea doar 22 de ani, iar motivul pentru care a decis să renunțe la familie este cariera sa. A preferat să își sacrifice căsnicia și să își țină fiica ascunsă mai bine de 20 de ani, dar odată ce a cunoscut succesul, Damian Drăghici și-a dorit reluarea legăturii cu fiica sa, Nikolina. Atunci când, în urmă cu trei ani, tânăra a sosit în România, nu tatăl său a fost cel care a așteptat-o la aeroport, spre dezamăgirea multora. Asistenta lui Damian Drăghici i-a făcut pe plac fiicei artistului, iar cele două au ajuns să se și împrietenească și să petreacă timp împreună, în mai multe localuri din Capitală.

Cum a ajuns Damian Drăghici să își întemeieze o familie și să aibă o fiică tocmai în Grecia

„Am vrut să ajung în America, dar nu aveam cum să înot până acolo și am plecat spre Timișoara, de acolo am ajuns în Iugoslavia, și în Iugoslavia am mers pe jos mulți kilometri, iar la un moment dat am ajuns în Grecia. În Grecia am început să cerșesc. De fapt, nu era chiar cerșeală, cântam pe la mese, mă duceam prin cafenele, dar pentru mine, fiind un copil, aveam 18 ani și două luni, era o mare umilință, ceva ce te omoară și îți omoară într-un fel visurile.

După care am găsit pe cineva care m-a întrebat dacă vreau să fac asta pentru tot restul vieții și m-a întrebat dacă mai cânt și la altceva. I-am zis că mai cânt și la orgă. M-a dus acasă la el, am cântat puțin la pian și mi-a propus să încep să cânt cu el. M-a angajat ca organist și în câțiva ani am devenit cel mai bun keyboard player din Grecia', a dezvăluit artistul pentru Revista Tango, în urmă cu ani buni.

Sursa FOTO:

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton