Ioniță de la Clejani, cercetat de poliție. Artistul ar fi amenințat jurnalistul jefuit de Fulgy

 Dumitrache Medeea
.

Problemele familiei de la Clejani par să nu se mai oprească. După ce Fulgy a fost cel care a cauzat cele mai multe neplăceri familiei sale, acum Ioniță se pare că a intrat în atenția polițiștilor. Artistul ar fi cercetat după ce ar fi amenințat jurnalistul pe care Fulgy l-a jefuit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În ultima perioadă familia Clejanilor a fost în centrul atenției. După ce Fulgy a cauzat mai multe probleme, acum Ioniță ar fi cel care a ajuns în atenția oamenilor legii.

fulgy3-2fulgy3-2

Artistul ar fi ajuns să fie cercetat de polițiști după ce a amenințat jurnalistul pe care Fulgy l-a jefuit.

Ioniță de la Clejani, cercetat de polițiști

Clejanii continuă să fie în atenția tuturor. Ioniță ar fi ajuns să fie cercetat de poliție după ce ar fi amenințat jurnalistul pe care Fulgy l-a lovit și l-a jefuit.

Citește și: Fulgy, scandal cu Ioniță de față cu poliția.

Citește și: Fulgy, arestat la domiciliu după ce a bătut un jurnalist.

Citește și: Florin Ristei și Naomi Hedman s-au logodit!

Citește și: Momente de panică pentru Bianca Drăgușanu, după ce și-a pierdut fiica în parc:

După ce a recuperat telefonul pe care Fulgy l-a furat de la jurnalistul Kevin Sava, Ioniță de la Clejani l-ar fi amenințat cu moartea și cu acte de violență.

Jurnalistul ar fi depus o plângere penală pentru amenințare, pe numele lui Ioniță de la Clejani, potrivit cancan.ro. Astfel, Kevin Sava a depus, sâmbătă, două plângeri penale, una pe numele lui Fulgy, cealaltă pe numele lui Ioniță.

Fulgy, arestat la domiciliu

După ce a lovit un jurnalist și i-a furat telefonul, Fulgy a fost reținut de polițiști. Ulterior, magistrații au decis ca fiul Clejanilor să fie plasat în arest la domiciliu pentru următoarele 30 de zile.

După acest termen, judecătorii vor lua o decizie cu privire la acest caz. Dacă Fulgy nu va respecta decizia instanței, riscă să fie arestat preventiv.

Fulgy a declarat în sala de judecată că regretă ceea ce s-a întâmplat și că  nu ar fi vrut să se ajungă atât de departe, potrivit Antena 3.

Ba mai mult, tânărul a izbucnit în plâns în momentul în care a aflat că va fi arestat la domiciliu timp de 30 de zile, magistrații decizând că așa este cel mai bine pentru fiul Clejanilor pentru ca acesta să își poată lua tratamentul în mod corespunzător.

Fulgy a ales să locuiască pe perioada arestului la domiciliu într-un apartament din cartierul Rahova.

Potrivit gandul.ro, fiul Clejanilor va fi sub monitorizare permanentă. Polițiștii îl vor verifica de câteva ori pe zi pe Fulgy, pentru a se asigura că nu a plecat din arestul la domiciliul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton