Romică Țociu, despre momentul în care Cornel Palade a refuzat să mai joace alături de el: "În momentul ăla, a căzut casa pe mine"

 Dumitrache Laura
.

Romică Țociu, despre momentul în care Cornel Palade a refuzat să mai joace alături de el. Romică Țociu și Cornel Palade formează o echipă pe scenă teatrului de mai bine de trei decenii. Cei doi sunt îndrăgiți de publicul din România, iar de-a lungul anilor au trecut prin numeroase momente de neuitat. Romică Țociu a povestit momentul în care colegul lui de scenă l-a anunțat că nu mai joacă alături de el.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Romică Țociu, despre episodul în care Cornel Palade a refuzat să mai joace alături de el. Romică Țociu și Cornel Palade formează o echipă senzațională pe scena teatrului românesc.Lucrează împreună de mai bine de trei deceni și continuă să fie extrem de apreciați de români. Recent, Romică a rememorat câteva dintre momentele de care a avut parte de-a lungul carierei.

romica tociu si cornel paladeromica tociu si cornel palade

Invitat în podcastul moderat de Mirela Vaida, Romică Țociu a povestit cum a reacționat în momentul în care Cornel Palade l-a anunțat că nu mai joacă alături de el. De asemenea, actorul a vorbit și despre cum l-a întâlnit pe colegul lui de scenă.

Citește și: Câți bani cer Romică Țociu și Cornel Palade pentru o oră de spectacol.Suma e impresionantă

Citește și:De ce nu mai apar împreună Romică Țociu și Cornel Palade la spectacolele de pe litoral:„Mi-e dor de el'

Citește și: Cine sunt finaliștii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Cabral:„Ar trebui să ia o medicație. E nebun'

Citește și: 31 de ani de la moartea lui Freddie Mercury. Elton John:„Îşi pierduse vederea, corpul îi era plin de…'

Romică Țociu, despre episodul în care Cornel Palade a refuzat să mai joace alături de el

Romică Țociu, 60 de ani, este coleg de scenă cu Cornel Palade, 69 de ani, de mai bine de trei decenii. Cei doi formează o echipă minunată pe scenă, iar publicul îi îndrăgește atunci când urcă împreună pe scenă. Romică Țociu are numeroase amintiri frumoase alături de Cornel Palade, dar nu poate uita momentul în care acesta a refuzat să urce alături de el pe scenă. Prezent în podcastul Mirelei Vaida, Romică a povestit că Palade a refuzat să mai joace în spectacol cu el.

„Repetând cu Cornel, urma să plecăm la mare. Vine și spune: „eu nu mai merg la mare. Am vrut mai mult si am cerut si pentru tine mai mult, dar nu au vrut să ne dea. Alex Jula a făcut o trupă si mă duc cu el în țară'. În momentul ăla a căzut casa pe mine. Nu puteam să i reposez nimic, era vorba de bani, de cariera lui. Posibil cu Jula câștiga mai mult. În perioada aia nu aveam mintea la trădări, nu știam ce e aia trădare. Am rămas cu Doru Octavian Dumitru. Ne-am dus la mare, Cornel a plecat. În momentul ăla am bubuit litoralul', a povestit actorul de comedie.

Cum l-a cunoscut Romică Țociu pe Cornel Palade

Cornel Palade și Romică Țociu și-au petrecut jumătate din viață împreună, activând pe scena teatrului românesc. Romică Țociu l-a cunoscut pe Cornel Palade înainte de Revoluție, iar de atunci joacă împreună.

„A apărut Palade. Ne-am schimbat unul la altul destinul. Înainte de Revoluție, la festivalul Brigăzi artistice de la Galați, Palade actor de doi ani, juca acolo. Era cu un vechi actor mai în vârstă și Cornel îi spunea: caut și eu unul tânăr, mișto. Ăsta (actorul), îl ia pe Palade și vine cu el la mine la spectacol. După ce se termină îmi face semn ăsta de la TVR să merg la ei. Cornel zice: nu vrei să vii la teatru, să fii actor? În momentul ăla era să îmi crape inima', a mai spus Romică Țociu.

Romică Țociu: „Noi nu suntem la concurs”

De când au pășit împreună pe scenă, Cornel Palade și Romică Țociu și-au dat seamă că fac o echipă minuntă. Comediantul a declarat că are o relație de prietenie frumoasă cu Cornel Palade și susține că proiectele lor individuale nu le afectează relația.

„Prin atâtea lucruri am trecut in cei 33 de ani, încât înțelepciunea a adevenit un lucru de bază. La noi nu este concurs cine dă poanta cea mai bună. La noi totul se împarte la doi. La noi succesul este și al meu și al lui. Banii tot timpul s-au împărțit la jumătate. Noi nu suntem la concurs', a conchis actorul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton