Cum s-au cunoscut Daniela Crudu și tatăl copilului ei: "Nu s-a arătat deloc deranjat, din primul moment, de faptul că..."

 Dumba Gabriela
.

Cum s-au cunoscut Daniela Crudu și tatăl copilului ei. Daniela Crudu a dezvăluit cum l-a cunoscut pe tatăl copilului ei și cum a reușit să o cucerească tânărul, deși nu face parte din mediul cu care era obișnuită fosta asistentă TV. Daniela Crudu spune despre iubitul ei că este „un om normal” și a cucerit-o tocmai cu naturalețea lui, dar mai ales pentru că a acceptat că ea este vedetă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum s-au cunoscut Daniela Crudu și tatăl copilului ei. După o perioadă în care n-a mai apărut în spațiul public, Daniela Crudu a revenit cu o veste neașteptată. Bruneta a dezvăluit că are o relație serioasă de ceva timp și urmează să devină mămică, pentru prima oară. Recent, Daniela a dezvăluit cum l-a cunoscut pe bărbatul cu care va avea un copil.

crudu-8-1-1crudu-8-1-1

Cum s-au cunoscut Daniela Crudu și tatăl copilului ei

Daniela Crudu recunoaște că iubitul ei a reușit să o cucerească rapid, prin simplitate și atitudinea de care a dat dovadă la prima întâlnire:

„Iubita unuia dintre prietenii săi ne-a făcut cunoștință. El e un om normal, ca să zic așa. Mi-a dovedit că ține la mine!

Dar ceea ce apreciez cel mai mult la el e faptul că nu s-a arătat deloc deranjat, din primul moment, de faptul că eu sunt vedetă și el nu e.

M-a tratat normal, nu a fost deloc gelos și nu pare deranjat de reacția oamenilor care ne salută atunci când ne mai intersectăm prin diverse locuri publice”, a povestit Daniela Crudu pentru playtech.ro.

Citește și:Ce sfat a primit Lidia Buble de la tatăl său, în legătură cu relațiile ei amoroase:„Îmi spune să-mi găsesc un bărbat cu…’

Citește și: Cum arată Raluca Pastramă, la patru luni după ce a născut prematur.Are siluetă de model

Citește și:Cum arată Loredana Groza, în realitate.Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru

Daniela Crudu își dorește doi copii

Daniela Crudu susține că are o sarcină ușoară.

„Mă simt foarte bine și copilașul nu-mi dă bătăi de cap. Încă nici nu știu ce sex va avea, fiindcă medicul care mă ține sub observație nu a reușit să-și dea seama din ecografii ce sex are. E încă micuț, sunt însărcinată în 14 săptămâni, așa că nu-mi fac probleme. Avem tot timpul să aflăm ce și cum!', s-a destăinuit ea.

Bruneta a dezvăluit că își dorește să aibă o fetiță și un băiețel, și asta pentru că și ea provine dintr-o familie cu doi copii:

„Și noi am fost acasă tot doi. De fapt, două. Și ne-am înțeles foarte bine. Așa că asta îmi doresc și eu. O fată și un băiat, ca să aibă cu cine să-și țină de urât. Nu știu să vă spun ordinea, fată-băiat sau invers, dar mi-aș dori doi copii!”, a mai spus Daniela Crudu.

De asemenea, Daniela Crudu a stabilit și numele copilului.

„Dacă va fi fată, se va numi Daiana. Dacă va fi băiat, va fi David! Ceea ce contează e ca toată lumea să fie sănătoasă, iar familia noastră deja așteaptă să se producă marele eveniment!', mai spune ea.

Ce schimbări a adus sarcina în viața Danielei Crudu

Daniela Crudu va deveni mămică în luna mai, anul viitor, ea pregătindu-se însă de pe acum pentru venirea pe lume a copilului.

„Înainte știam doar muncă și distracție. Cam tot ce câștigam cheltuiam pe lucruri sau vacanțe. Mă simțeam bine, dar tânjeam după ceva anume și pe atunci nu știam. Acum însă știu! Un copil îți schimbă viața. Vor mai fi distracții și concedii, dar petrecute alături de un alt suflet. Venit din sufletul tău!', susține vedeta de televiziune.

Daniela Crudu afirmă că nu are de gând să-și modifice radical programul actual.

„Cât timp nu voi fi obosită, probabil încă câteva luni, voi face ceea ce fac și acum, adică muncă și ușoară relaxare. Eu din fire sunt mai agitată! Așa că nu concep să stau fără să fac una sau alta! Mai ales că nu sunt nici din sticlă! Atunci când voi deveni obosită, atunci voi schimba totul, și agenda personală, poate și maniera de a trăi!', a mai declarat Daniela.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton