Robert Niță a fost eliminat de la Survivor: "Mă durea jumătate de corp"

 Dumitrache Laura
.

Robert Niță a fost eliminat de la Survivor România 2022. Echipa Faimoșilor a mai pierdut un coechipier. Robert este cel de-al patrulea concurent din echipa roșie care părăsește competiția Survivor România. Fostul fotbalist s-a accidentat în urmă cu câteva zile și le-a spus telespectatorilor să nu îl voteze.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Zmărăndescu a câștigat totemul de imunitate și a decis să îl nominalizeze, pentru eliminare, pe Radu itu. Grupul Faimoșilor l-au nominalizat pe Robert Niță, motivând că acesta este accident și nu mai poate aduce puncte echipei. Cei trei concurenți car au fost propuși spre eliminare au fost TJ Miles, Radu Itu și Robert Niță.

Robert NitaRobert Nita

În ultimele săptămâni, Faimoșii au pierdut patru coechipieri. Prima concurentă care a fost eliminată a fost Xonia, urmată de Andreea Tonciu și Roxana Ciuhulescu. Cea din urmă a fost descalificată din cauze medicale. În ediția de marți seara, Robert Niță a fost cel de-al patrulea Faimos care a părăsit Survivor România 2022.

Citește și: Ce superstiții are Robert Niță la Survivor 2022:”De 3 ori semnul crucii și…”

Citește și: Cine este Robert Niță de la Survivor România 2022.A avut o carieră impresionantă

Citește și: Alexandru Arșinel a fost transportat de urgență la spital.Ce problemă de sănătate are actorul

Citește și: Fiul lui Cătălin Zmărăndescu, declarații dureroase despre relația dintre el și tatăl lui:„Mi-am tatuat tot corpul lui doar ca să vorbească cu mine…'

Robert Niță a fost eliminat de la Survivor România 2022

Ediția de marți seara a emisiunii Survivor România 2022 a adus o nouă eliminare în echipa Faimoșilor. Robert Niță este cel de-al patrulea Faimos care părăsește competiția. Fostul fotbalist a fost concurentul care a obținut cele mai puțin voturi din partea telespectatorilor. Robert era accident de câteva zile, motiv pentru care nu a mai intrat pe traseu. Sportivul și-a luat la revedere de la colegii săi, mărturisind că organismul său s-a simțit epuizat.

„Încetase să mai fie pentru mine o competiție sportivă pentru că mă durea jumătate de corp. Și asta a fost o modalitate de a-mi testa limitelele', a spus Robert Niță după ce a aflat că se va întoarce în țară.

În ediția de luni, Robert Niță le-a cerut telespectatorilor să nu îl voteze, deoarece colegii lui sunt apți pentru a intra pe traseu, spre deosebire de el. 'Surpriza era dacă nu eram nominalizat. E un lucru normal, din păcate starea de sănătate nu mă ajută să continui această competiție. Îi voi conduce pe colegii mei spre victorie la următorul joc. Vă rog din suflet să îi păstrați pe colegii mei, apți pentru această competiție, la Survivor', a spus fostul concurent.

Roxana Ciuhulescu, mesaj pe Facebook pentru Robert Niță

Roxana Ciuhulescu a fost descalificată din competiția Survivor România 2022 din motive medicale. Sportiva s-a simțit foarte rău, iar medicii din Republica Dominicană i-au sugerat să se întoarcă în România. După eliminarea lui Robert Niță, Roxana a postat un mesaj pe Facebook, pentru fostul ei coechipier de la Survivor.  

„Robert Nita, știu cât te-au chinuit durerile spatelui și cu toate astea, cât de dedicat ai fost echipei. #respect Mulțumesc pentru toate momentele petrecute împreună în junglă și pentru susținerea pe care am avut-o din partea ta!Îți doresc să te întorci cu bine acasă, la familia ta și să te recuperezi repede! #goledenboy , chapeau!”.

Cătălin Zmărăndescu, scandal cu Emil Rengle și Laura Giurcanu

În ultima perioadă, în tabăra Faimoșilor au loc numeroase conflicte. De această dată, Cătălin Zmărăndescu, Emil Rengle, Radu Itu și Laura Giurcanu au fost protagoniștii. Luptătorul profesionist i-a nominalizat pe cei trei, după ce Radu Itu a mărturisit că nu îi place faptul că Zmărăndescu s-a manifestat, la joc, într-un mod vulcanic.

Furios, luptătorul MMA le-a reproșat acestora că nu știu să lupte pe toate fronturile și nu se implică pe traseu. 'Mi-e rușine că fac parte dintr-o echipă cu acești oameni', a replicat Emil Rengle, la adresa lui Zmărăndescu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton