Robert Niță, despre Survivor România: "Refuzam propunerea dacă..."

 Raiciu Adriana
.

Robert Niță face parte din echipa Faimoșilor la Survivor România 2022. În cadrul unui interviu, concurentul din sezonul acesta a vorbit deschis despre momentul în care a primit propunerea de la PRO TV, dar și cum a luat decizia de a pleca în Republica Dominicană.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Robert Niță este concurent la Survivor România 2022 și face parte din echipa Faimoșilor. Concurentul s-a făcut remarcat în echipă după ce a adus mai multe puncte echipei. Însă, a fost nominalizat spre eliminare în ediția de luni seară, 24 ianuarie.

rober-nita-9rober-nita-9

Ei bine, în cadrul unui interviu, Faimosul a vorbit deschis despre ceea ce se înseamnă Survivor România, dar și cum a acceptat oferta de la postul de pe Pache Protopopescu.

Citește și: Ce superstiții are Robert Niță la Survivor 2022:”De 3 ori semnul crucii și…”

Citește și: Xonia, primele declarații după ce a fost eliminată de la Survivor: „Cred că Elena Chiriac a avut ceva cu mine

Citește și: Dan Negru și-a dat demisia de la Antena 1, după 22 de ani.Cu ce post TV a semnat

Citește și: Elena Gheorghe, despre al treilea copil:’Îl așteptăm cu brațele deschise’

Ce spune Robert Niță despre Survivor România

Fostul fotbalist a posat un videoclip pe canalul său de Youtube, în care le povestea internauților cum a ajuns să participe la Survivor România. Mai exact, a primit un telefon de la PRO TV, în care aceștia i-au spus că vor să aibă parte de o discuție cu el.

De asemenea, producătorii l-au întrebat despre ce este vorba și dacă știe ce se înseamnă cu adevărat această competiție. Robert Niță le-a recunoscut faptul că nu a urmărit această emisiune.

În continuare, Faimosul a ținut să precizeze faptul că nu știa despre formatul show-ului, pentru că dacă știa despre ce era vorba nu ar fi acceptat propunerea.

„M-au sunat într-o după-amiază. «Suntem de la Pro TV și am vrea să avem o discuție cu tine. Am avea o propunere, dar întâi vrem să te cunoaște, să avem o discuție». Le-am spus că nu sunt în localitate, dar a doua zi ne putem vedea fără probleme. Nu știam despre ce e vorba. M-au întrebat dacă știu despre ce este vorba, dacă am urmărit. Le-am spus că nu m-am uitat la emisiune.

Cred că dacă mă uitam, și vă spun în premieră, dacă mă uitam la precedentele sezoane refuzam propunerea pentru că pe alocuri mi se pare inuman ceea ce se întâmplă la Survivor. Nu degeaba este cel mai tare show din lume. Mi se pare că îți testezi limitele un pic peste maxim. Nu știu dacă din comoditate, din teamă, dar dacă m-aș fi uitat cel puțin la o ediție întreagă aș fi refuzat', a spus Robert Niţă pe canalul său de YouTube.

Robert Niță a fost nominalizat spre eliminare și a fost eliminat

Deși a adus mai multe puncte pentru echipa Faimoșilor, Robert Niță a fost nominalizat spre eliminare de Cătălin Zmărăndescu. Concurentul și-a motivat alegerea și a spus că nu mai poate face față, întrucât are probleme de sănătate.

Pe lângă, Robert Niță și Otilia Bilionera a fost nominalizată direct de Laura Giurcanu. Vedeta a avut o reacție neașteptată în momentul în care și-a auzit numele.

„Nu mă așteptam la votul Laurei, având în vedere că suntem foarte puține fete. Nu am cuvinte. Nu am ce să zic. Eu sunt foarte feministă. Ea văd că nu e. Eu nu am votat nicio femeie până acum’, a declarat Otilia Bilionera. În cele din urmă, Robert Niță chiar a fost eliminat.

sursă foto- Facebook și Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton