Alexandru Arșinel a fost transportat de urgență la spital. Ce problemă de sănătate are actorul

 Dumitrache Laura
.

Alexandru Arșinel a fost transportat de urgență la spital în urmă cu puțin timp, după ce a acuzat o stare de rău. Celebrul actor a fost luat cu ambulanta SABIF și dus la spitalul Universitar București. În ultima perioadă, Arșinel s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate, iar în urmă cu câteva săptămâni a fost operat pe cord deschis. Care este stare de sănătate a lui Alexandru Arșinel?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Arșinel suferă de multiple probleme de sănătate, iar în urmă cu câteva zile a avut parte de o surpriză neplăcută. Arșinel a aflat că primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, nu i-a mai prelungit contractul pentru funcția de consilier artistic în cadrul Teatrului Constantin Tănase din București.

ArsinelArsinel

Alexandru Arșinel, în vârstă de 82 de ani este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori din România. Acesta a făcut o echipă excepțională cu Stela Popescu pe scena teatrului românesc. După moartea actriței, Alexandru Arșinel a declarat în nenumărate rânduri că trecerea în nefiinață a colegei sale de breaslă l-a afectat foarte mult.

Citește și:mCe spune Alexandru Arșinel despre problemele de sănătate, după intervenția la inimă:”Încă nu mă simt în putere”

Citește și: Cum se simte Alexandru Arșinel după intervenția la inimă:„La operații pe cord nu te duci la victorie sigură'

Citește și: Fiul lui Cătălin Zmărăndescu, declarații dureroase despre relația dintre el și tatăl lui:„Mi-am tatuat tot corpul lui doar ca să vorbească cu mine…'

Citește și: Dieta prin care Anamaria Prodan a slăbit 12 kilograme.A mâncat zilnic două alimente

Alexandru Arșinel a fost transportat de urgență la spital

Alexandru Arșinel a fost transportant de urgență la spital, marți seara după ce a acuzat o stare de rău. Actorul a sunat la 112 anunțând că nu se simte bine. La scurt timp, o ambulanță ajuns în cel mai scurt timp la locuința sa.

Medicii care l-au consultat au decis ca actorul să fie transportat de urgență la Spitalul Universitar din București, pentru investigații amănunțite. Potrivit Mediafax, Alexandru Arșinel a suferit un puseu de tensiune, iar paramedicii au vrut să îl aibă sub control, pentru a se evita o situație neplăcută.

Alexandru Arșinel, afectat din cauza scandalului cu Nicușor Dan

Alexandru Arșinel este afectat de faptul că primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, nu a mai vrut să-i prelungească contractul pentru funcția de consilier artistic la Teatrul Constantin Tănase. Cu toate că are o carieră impresionantă pe scena teatrului românesc, primarul Capitalei a decis să nu-i mai prelungească contractul cu Teatrul Tănase.

„În sală sunt 30 de persoane… în condițiile acestea cu pandemia. Iar activitatea teatrului se dNu m-a deranjat niciodată frigul, dar nu am o stare bună, o încărcătură fizică suficient de robustă să-mi permit mișcare prea multă… Nu prea am putere. Nu am mai fost lăsat la teatru… Nu mi s-a mai prelungit contractul din luna august a anului trecut, de către primarul actual. Pot să joc… Am rămas colaborator al Teatrului Constantin Tănase. Prin rotație, ne vine rândul mai greu', a spus Alexandru Arşinel, potrivit cancan.ro.

Arșinel a suferit o operație pe inimă

Celebrul actor a suferit o intervenție la inimă anul trecut, în urma căreia medicii i-au montat un stent. Arșinel a depășit cu bine operația, iar la scurt timp a revenit pe scenă, în fața publicului.

Sunt destul de stresat. Îmi este greu să răspund pentru sănătatea mea care nu este în regulă. Sper ca într-o săptămână să reușesc să mă pun mai bine pe picioare. Pentru că am avut o anestezie masivă cu care grupul de medici, condus de domnul doctor Drobanțu, a încercat să îmi înlocuiască, într-un fel sau altul, inima„, a spus Alexandru Arsinel pentru fanatik.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton