Rita Mureșan, fotografie rară cu fostul soț și cele două fiice. De ce s-a reunit toată familia

 Iacob Antonia
.

Bucurie enormă în familia Ritei Mureșan! Fiica ei cea mare, Rebecca, a revenit în țară tocmai din America, pentru a sărbători ziua de naștere a Gloriei, sora mai mică, care a împlinit 22 de ani. Revederea a fost una emoționantă. Gloria a avut parte de o surpriză de zile mari.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu ocazia aniversării tinerei, Rita Mureșan și fostul soț, Nelu Mureșan, i-au făcut o surpriză fiicei lor și s-au reunit cu toții la un restaurant de fițe din zona nordului din Capitală.

fiica-ritafiica-rita

Fiica cea mare a Ritei Mureșan a revenit din America

„Surpriză între surori. Rebe străbate Oceanul ca să fie lângă Glo, de ziua ei. Ele două nu s-au mai văzut de la Crăciun!', a anunțat Rita Mureșan pe rețelele de socializare.

Citește și: Culiță Sterp, primele declarații despre botezul fiului. Câți invitați vor fi și ce superstiții are

Citește și: Internată cu COVID-19, Elena Merișoreanu și-a anulat concertele: „Cum să mă mai duc?'

Citește și: Cine este și cum arată soțul Magdei Pălimariu. Primele fotografii de la nunta secretă / EXCLUSIV

Citește și: Mihaela Rădulescu, nud pe coperta VIVA! de Octombrie. Dezvăluiri neștiute despre viața ei de la 20, 30, 40 și 50 de ani

Creatoarea de modă i-a făcut și o urare emoționantă fiicei sale mai mici.

„Prințesa vieții mele, să fii sănătoasă, fericită, să ai drum luminat în viață! Să ți se îndeplinească dorințele așa cum e mai bine pentru tine! Te iubim enorm! Îți mulțumim cu recunoștință că ne-ai ales ca părinți, ca familie! Mami, tati, Rebe, Bella, Danu, Dana, Răz, Alex, Nico și toată familia îți urează: La mulți ani frumoși și binecuvântați!', a mai scris Rita Mureșan, pe Facebook.

Rita Mureșan a fost căsătorită timp de 13 ani cu Nelu Mureșan. Cei doi au divorțat în anul 2007, însă au păstrat o relație foarte bună după despărțire. Din căsnicia lor au rezultat două fete: Gloria și Rebecca.

Rita Mureșan: 'De când a murit mama, nu mi-am mai organizat ziua de naștere'

La finalul anului trecut, Rita Mureșan, a fost prezentă la emisiunea 'Vorbește lumea', în ziua când a împlinit 48 de ani. Aceasta a povestit că i-a fost greu să-și mai sărbătorească ziua de naștere, după ce mama sa a încetat din viață.

Mama creatoarei de modă s-a stins din viață în noaptea de 23 spre 24 noiembrie, în urmă cu șapte ani.

'De când a murit mama mea, acum șapte ani, nu mi-am mai organizat ziua de naștere. În fiecare an, am plecat în străinătate cu un grup de prieteni. (…) Nu am mai vrut să organizez o petrecere, când s-a întâmplat… eram la petrecerea de ziua mea, cu foarte mulți oameni', a mărturisit Rita Mureșan, la PRO TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton