Cum a sărbătorit-o Victor Slav pe Sofia, de ziua ei. Ce a făcut Bianca Drăgușanu în tot acest timp

 Sutiu Theodora
.

De curând, Sofia, fetița lui Victor Slav și a Biancăi Drăgușanu a împlinit cinci ani, iar mama ei a dus-o, cu această ocazie specială, într-o excursie de vis la Disneyland. Tocmai din acest motiv el și-a sărbătorit fetița cu câteva zile întârziere. Iată ce mesaj emoționant i-a transmis, pe Instagram.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca și Victor Slav nu mai formează un cuplu în prezent, au păstrat legătura de dragul Sofiei. Ieri, cu patru zile întârziere, Victor s-a întâlnit cu fiica sa și a imortalizat momentul.

sofia-1-2sofia-1-2

Victor Slav, mesaj pentru Sofia, de ziua ei. Ce a postat pe Instagram

El nu s-a mulțumit doar cu o urarea personală, ci a făcut una și pe rețelele de socializare pentru Sofia.

În câteva cuvinte adăugate la imaginile de la petrecerea aniversară a fetiței, Victor Slav a reușit să emoționeze pe toată lumea.

„La mulți ani copilul meu frumos și cuminte.❤️😘', a fost urarea scrisă de Victor Slav, pentru fiica lui Sofia, în cadrul postării.

În imaginile publicate de Victor Slav, Sofia are în față un tort imens ornat cu personajele preferate din desene animate ale micuței.

Citește și: De ce au ajuns să se certe Bianca Drăgușanu și Victor Slav, la 7 ani de la divorț

Citește și: De ce a leșinat Bianca Drăgușanu și a ajuns la spital

Citește și: Internată cu COVID-19, Elena Merișoreanu și-a anulat concertele

Citește și: De ce au plâns Elwira și Mihai Petre la Asia Express

Bianca Drăgușanu a plecat la dentist, în Timișoara

În timp ce Victor Slav sărbătoarea ziua de naștere a Sofiei, Bianca Drăgușanu a plecat la Timișoara. Acolo, aceasta merge de mai bine de 18 ani, la același medic stomatolog, pe care nu vrea să-l schimbe. Ea vrea să își schimbe dantura.

„M-am dus pentru o verificare și alt model. Tot timpul, mai întâi îmi face pe calculator de fiecare dată când apare ceva nou. Acum mi s-a pus pata să-mi fac caninii mai pronunțați.

Am fost prima care am lansat moda fațetelor în România, eram doar eu cu Țiriac și Năstase care aveam. Acum vreau să inventez moda vampire, să văd dacă e de acord și stomatologul meu', a mai spus Bianca, pentru playtech.ro.

Cum s-au distrat Bianca și Sofia la Disneyland

Bianca Drăgușanu a publicat fotografii de senzație împreună cu familia din această vacanță de vis, la Paris. Sofia s-a ales cu mai multe rochițe din desenele animate, pasionată de modă ca și mama sa.

De altfel, la Disney, fiica Biancăi Drăgușanu a încercat mai toate jocurile din interior. Micuța a fost acompaniată în totalitate de verișorul ei, fiul Oanei, care a fost la fel de încântat de sejur.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton