Imagine virală cu Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu. Cum s-au fotografiat cei doi

 Sutiu Theodora
.

O imagine cu Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu s-a viralizat. Impresara și creatorul de modă sunt prieteni de foarte mulți ani, iar acest lucru se vede cu ochiul liber. Totodată, cele două vedete fac furori pe rețelele de socializare, de fiecare dată când apar împreună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În urmă cu aproximativ 24 de ore, Anamaria Prodan a postat pe Instagram o fotografie în care apare în brațele lui Cătălin Botezatu. Cei doi par foarte fericiți că se văd.

bote-1-1bote-1-1

Imagine virală Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu. Fanii s-au entuziasmat

Așa cum era de așteptat, imaginea virală cu Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu a fost bine primită de către fani și a adunat rapid peste 15.000 de like-uri, atât impresara, cât și creatorul de modă postând inimioare în dreptul fotografiei.

Pe lângă miile de like-uri, admiratorii celor două vedete au comentat intens postarea Aneimaria Prodan cu multe emoticoane și inimioare.

Citește și: Cine este Dana Opșitaru, marea dragoste a lui Cătălin Botezatu:'O iubesc în continuare'

Citește și: Cătălin Botezatu a încercat să se sinucidă de trei ori:„De două ori a fost din dragoste’

Citește și: Adriana Trandafir, în lacrimi Asia Express. Actriței i s-a luat fiul

Citește și: Catinca Roman a fost bătută de un fost iubit

Anamaria a fost model pentru Cătălin Botezatu

În 2020, vedeta care a fost modelul principal al colecției Fleur, purtând purtat o rochie transparentă și Cătălin Botezatu au o prietenie de lungă durata și el nu a conceput prezentarea de modă fără prietenă lui.

Un alt model a fost fiica AneiMaria, Rebecca, care a atras și ea toate privirile.

„Colecția mea e că un joc senzual într-o grădină superbă. Am avut un machiaj cu aplicații realizate manual de Mirela Vescan, coafurile sunt realizate de Laurent Tourette, iar căștile fabuloase din flori de artiștii români de la Povestea Florilor.

Anul ăsta am avut două invitate speciale, Anamaria Prodan Reghecampf și fiica ei, Rebecca. Am avut și un moment special de balet', declara atunci Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu a avut cancer

Cătălin Botezatu a povestit în cadrul unui interviu prin ce a trecut, din momentul în care a aflat că suferă de o boală cumplită, și anume cancerul.

El a dezvăluit că a aflat întâmplător că suferă de cancer, după o ecografie de rutină. I-a fost descoperită tumora în Turcia, însă designerul a ales să se opereze în România.

Bote a mărturisit cum au aflat părinții lui că designerul se confruntă cu boala cumplită și că tatăl lui a fost operat din această cauză chiar în ziua în care și designerul și-a făcut intervenția.

„Mama dacă ar fi știut cu adevărat ce s-ar fi întâmplat, ar fi murit. Ea este foarte sănătoasă, cum poate să fie o femeie la vârsta ei.

Nu am vrut să o expun, abia după ce am terminat cu operația și totul a fost bine, bunica s-a dus și i-a spus cum stau lucrurile.

A știut așa… o chestie, dar nu a știu că mă operez și că s-ar putea să nu mă mai întorc acasă, a spus Cătălin Botezatu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton