Laura Andreșan și Grasu XXL s-au despărțit din cauza infidelității? "Cum am parcurs eu acest travaliu..."

 Miniosu Alexandra
.

S-ar fi aflat de ce s-au despărțit, de fapt, Laura Andreșan și Grasu XXL, după 12 ani de relație. La aproximativ un an de la anunțul șocant al separării, fosta parteneră a cântărețului rupe tăcerea. Tânăra ar fi dezvăluit care ar fi fost, de fapt, motivul din cauza căruia și-au spus „adio'. Mărturisirile ei au fost făcute în cadrul unui workshop!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce s-au despărțit, de fapt, Laura Andreșan și Grasu XXL? Este întrebarea ce a stăruit pe buzele tuturor, după ce, la finalul anului 2020, cei doi au anunțat despărțirea. Ei bine, după o lungă tăcere, se pare că fosta parteneră a artistului ar fi decis să spună lucrurilor pe nume. Laura Andreșan a fost autoarea unei confesiuni neașteptate, în cadrul unui workshop din mediul virtual.

grasugrasu

La finalul anului 2020, Grasu XXL și Laura Andreșan și-au șocat fanii printr-o veste neașteptată. Cei doi anunțau la acea vreme că se despart, după 12 ani de relație. Nimeni nu se așepta atunci la o asemenea decizie, mai ales că trecuse doar un an de când deveniseră părinți și păreau foarte fericiți împreună.

Citește și: Culiță Sterp, primele declarații despre botezul fiului.Câți invitați vor fi și ce superstiții are

Citește și: Internată cu COVID-19, Elena Merișoreanu și-a anulat concertele:„Cum să mă mai duc?'

Citește și: Cine este și cum arată soțul Magdei Pălimariu.Primele fotografii de la nunta secretă / EXCLUSIV

Citește și: De ce au plâns Elwira și Mihai Petre la Asia Express:„Viața mea sunt fetele mele'

De ce s-au despărțit Laura Andreșan și Grasu XXL, după 12 ani de relație

Grasu XXL a fost cel care și-a anunțat atunci fanii că el și Laura Andreșan nu mai formează un cuplu. Totodată, el i-a rugat pe fani să le respecte intimitatea, mai ales că treceau printr-o perioadă extrem de delicată.

„Ştiţi că nu prea îmi place să vorbesc despre lucruri personale, însă cred că lucrul pe care urmează să vi-l spun trebuie să îl ştiţi de la mine şi de la Laura. Nu din presă sau de altundeva.

Eu şi Laura ne-am despărţit, este adevărat. Avem împreună o minune de fetiţă pe care o să o creştem împreună. Astfel, v-aş ruga să ne respectaţi intimitatea în momentele astea dificile', a transmis atunci Grasu XXL, conform unica.ro.

Dacă atunci au decis să păstreze discreția, se pare că la aproape un an de la despărțire, Laura Andreșan vrea să dea cărțile pe față. Tânăra ar fi vorbit despre motivul despărțirii în cadrul unui workshop din mediul online, ce a avut ca temă infidelitatea. Totodată, vedeta de profesie psiholog clinician și psihoterapeut a făcut și o dezvăluire neșteptată pe blogul ei.

„Timp de două ore o să vorbim despre tot ce implică trauma infidelității, cum o putem depăși, când merită să încercăm să salvăm relația, ce este de făcut atunci când căminul nu mai poate să fie reparat, cum am parcurs eu acest travaliu, și ce repercursiuni există din lupta cu demonul trădării', a spus Laura Andreșan, la aproape un an de la despărțirea de Grasu XXL, conform sursei menționate.

Laura Andreșan a dezvăluit motivul separării de artist într-un workshop

În cadrul workshop-ului ce a avut ca temă infidelitatea, fosta parteneră a lui Grasu XXL a dezvăluit că, în general, oamenii cred că relația lor de cuplu e sigură. Vedeta a dat de înțeles că putem greși prin a avea impresia că persoana de lângă noi are aceleași covingeri.

„Adesea presupunem că relația noastră de cuplu este sigură și avem impresia că aceleași convingeri le are și persoana de lângă noi, și aceste gânduri nu se pierd nici atunci când nu suntem împreună. Avem încredere în faptul că partenerul(a) consideră persoana noastră și relația printre cele mai sfinte valori în viață.

Ne așteptăm la sinceritate – și la faptul că nicio parte din viața persoanei iubite nu ne este ascunsă. Și nu în cele din urmă, ne așteptăm la un angajament din partea partenerei(ului) în ceea ce privește comportamentele de intimitate și sexualitate și împărtășirea diferitelor stări emoționale.

Iar atunci când toate aceste angajamente sunt violate, ajungem să ne simțim cu adevărat violați. Infidelitatea partenerului nu doar că ne-a violat corpul emoțional, dar atrage după sine și o serie de îndoieli legate de noi, ceilalți și viitor. Acestea sunt momentele în care balanța relațională se dă peste cap și trăim cele mai urâte momente de realitate', a completat ea.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton