Rică Răducanu, din nou la spital. Diagnosticul primit din partea medicilor: "Boala este într-o fază avansată"

 Raiciu Adriana
.

Rică Răducanu se confruntă cu probleme serioase de sănătate. În cadrul unui interviu, fostul portar a spus că a ajuns din nou pe mâinile medicilor din cauza durerilor insuportabile de la genunchi. Sportivul a fost nevoit să facă noi investigații și chiar este posibil să sufere o nouă intervenție.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ultima perioadă nu a fost deloc bună pentru Rică Răducanu. A tot umblat prin spitale pentru a găsi tratamentul potrivit. Afecțiunea cu care se confruntă îi dă mari bătăi de cap și spune că a fost extrem de afectat în ultimul an.

rica-raducanurica-raducanu

În cadrul unei emisiuni de televiziune, fostul portat a vorbit despre probemele de sănătate cu care se confruntă.

Citește și: Rică Răducanu, primele declarații după ce s-a vindecat de COVID

Citește și: Ce pensie are Rică Răducanu, după 50 de ani de muncă

Citește și: Ionuț Belei de la Chefi la cuțite s-a despărțit de iubită!

Citește și: Marinescu de la Puterea dragostei, motivul real al despărțirii de Maria

Rică Răducanu, din nou la spital

Rică Răducanu este cunoscut și pentru umorul său caracteristic și că este tot timpul cu zâmbetul pe față.. De un an de zile, fostul portar nu mai are o atitudine atât de pozitivă.

A umblat pe la diferiți medici, însă durerile de genunchi nu îi dau pace. De asemenea, a mai spus că cea de-a două problemă de sănătate ar fi legată de prostată, de care s-a și operat.

Speră să se facă bine cât mai repede și să poată apărea la TV, cu zâmbetul pe fața, să-i bucure pe telespectatori.

„Adevărul că eu, care eram cu moralul și la toți băieții le spuneam, acum, de un an, nu am moral. Nevastă-mea mă ceartă toată ziua. Eu nu suport să stau singur, fără lume. Acum am venit cu belelele noastre de sport, adică nu știu, nu cred că numai de sport, cred că toată lumea are.Să vedem domn’ doctor ce zice, ce facem să mai trecem prin viața asta frumoasă a noastră. Poate mai prelungim. Nu să alerg, dar măcar să fiu cu tenisul, cu piciorul. Că eu acum, ultima dată, asta făceam. Poate și d-asta, că n-am mai făcut mișcare, că nu pot, mă dor genunchii.

Vorba lu’ domn’ doctor: „Bă Rică, îți mai trece la morgă asta!”. Așa se zice, că atunci nu te mai doare nimic. De când mă știu (n.r. îl încearcă problemele de sănătate). De când am fost sportiv. Când m-am lăsat au început toate. Cea mai oftică pe care o am e că nu mai pot să fac mișcare cu piciorul, să alerg.Și a doua e cu prostata, m-am operat. Eu mă bucur că lumea mă iubește. Asta mă ține mai sănătos ca orice(…). Am trecut prin multe în viață, să sperăm că lumea o să mă mai audă, cu glumele mele.”, a povestit Rică Răducanu, în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.

„Boala este într-o fază destul de avansată”

Medicul care se îngrijește de Rică Răducanu a spus că boala este într-o fază destul de avansată, și va fi nevoie de o intervenție chirurgicală în perioada următoare.

„Prezintă o insuficiență venoasă mare, cu edeme mari la nivelul membrelor, cu multiple dilatații venoase, varicoase, cu tulburări trofice cutanate, care necesită o intervenție chirurgicală.

Boala este într-o fază destul de avansată și riscă să formeze cheaguri la nivelul venelor dilatate, care pot să urce spre inimă, să facă o embolie cardiacă sau poate să ajungă în plămâni, să facă o embolie pulmonară”, a precizat doctorul lui Rică Răducanu, în cadrul emisiunii amintite.

sursă foto- Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton