Tânărul care a murit în accidentul de pe Podul Ciurel era actor. Andreea Marin: "A devenit înger, la 34 de ani"

 Oana Pantazi
.

Tânărul care a murit în mod dramatic, acum trei zile, în accidentul de pe Podul Ciurel, după ce mașina sa a plonjat în râul Dâmbovița, avea doar 34 de ani și era un regizor și un actor de viitor. Despre Andrei Lucian Ungur a vorbit chiar Andreea Marin, care și-a exprimat regretul pentru dureroasa pierdere.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

La finele săptămânii trecute, a avut loc un accident teribil în București, la Podul Ciurel, dintr-o mașină care a plonjat în apă fiind scos, în stare de inconștiență, un tânăr în vârstp de 34 de ani. În pofida manevrelor de resuscitare efectuate, acesta, din păcate, a încetat din viață la spital. Ulterior s-a aflat că Andrei Lucian Ungur era student în anul II la Universitatea Națională de Teatru și Film IL Caragiale, Facultatea de film, secția Regie de film și TV, iar activitatea sa fusese deja încununată de succes.

116224323_4777310698961902_4468532898167408827_n116224323_4777310698961902_4468532898167408827_n

Tânărul care a murit în accidentul de pe Podul Ciurel era un actor premiat

Andrei, tânărul care a pierit în tragicul accident de mașină de pe Podul Ciurel după ce mașina s-a a plonjat în apă, are o poveste de viață impresionantă. Andrei își construise, pas cu pas, viitoarea carieră și, mai mult ca orice, își dorea foarte mult să fie regizor de film. Pentru a reuși să-și întrețină mama bolnavă, acesta lucra ca programator și, în paralel, era student la Regie. Înainte de tragicul accident, lucra la un documentar, pe care nu a reușit să-l mai termine…

'Andrei Lucian Ungur a fost un tânăr care a luptat pentru viața lui, care a încercat să își îndeplinească visele, care își dorea o familie, un copil. Student cu bursă de merit (media 9,40) în anul II la Universitatea Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale, Facultatea de Film, secția Regie de film și TV, Andrei și-a dorit să regizeze filme. În același timp, lucra și ca programator pentru a-și putea întreține mama bolnavă.

Andrei lucra la un documentar pe care îl avea de realizat pentru sesiunea de iarnă. A fost ultimul lui drum pentru regizarea unui film pe care nu îl vă mai termina niciodată', spun apropiații săi.

Citește și: Adi Nartea a avut o tumoare la cap:'Mi-au spus că voi rămâne desfigurat'

Citește și: Cum a reacționat George Burcea după ce s-a speculat că Viviana Sposub este însărcinată:„O poză pe Instagram nu este…’

Citește și: Cum arăta Andreea Esca în urmă cu 30 de ani.Imagine rară cu prezentatoarea TV

Citește și: Anca Ciota și Phelipe vor fi părinți de băiat:„Universul ne-a dat planurile peste cap’

Citește și: Harnaaz Sandhu din India este Miss Universe 2021.Pe ce loc s-a clasat Carmina Cotfas, reprezentanta României

Tânărul s-a făcut remarcat și la nivel internațional, datorită filmului „Reboot', care a fost declarat, în anul 2020, cel mai bun scurtmetraj de la Festivalul Internațional de Film Eurasia, o producție scrisă, regizată și filmată chiar de el. Scurtmetrajul „Reboot' al lui Andrei Thutat Ungur a fost desemnat câștigător în Los Angeles, la cea de-a șasea ediție a Festivalului internațional de film Raw Science Film Festival, la categoria 'Amateur Dramatic Short'. A fost în competiție cu alte 29 de țări, notează gândul.ro.

Andrei fost regizor, scenarist și actor. Tânărul a semnat scenariul și regia pentru filmele „Aoleu, ce mă fac' și „Interviu' – acesta fiind ultimul film regizat de Andrei, în iulie 2021.

Andreea Marin, mesaj emoționant pentru Andrei

Andreea Marin l-a avut invitat pe Andrei în emisiunea sa Nu există nu se poate și a fost extrem de impresionată de destinul dramatic al tânărului, care avea toate șansele să devină un regizor și actor important. De altfel, vedeta a scris un mesaj emoționant despre Andrei.

„Din păcate, cu adâncă tristețe scriu că acest tânăr regizor atât de talentat, pozitiv și dedicat a devenit înger, la 34 de ani, în urma unui accident…

Povestea lui e o lecție de viață și merită să îi dedicați timpul vostru, am postat emisiunea cu el pe Facebook Andreea Marin (link în bio) și îmi voi aminti mereu cu sufletul plin de această întâlnire si de pilda sa…

Dumnezeu să te aibă în pază, suflet minunat…', a scris Andreea Marin pe conturile sale de socializare.

Din păcate, destinul lui Andrei a fost unul tragic. Tânărul a murit în accidentul de pe Podul Ciurel, după ce mașina sa a plonjat în Dâmbovița. Accidentul s-a petrecut duminică după-amiază. Deși medicii i-au făcut manevre de resuscitare, iar ulterior a fost transportat la spital, Andrei nu a mai putut fi salvat.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton