Ce trebuie să știi despre casele de pariuri din mediul online

 advertising.ringier
.

Pariurile au însoțit omenirea de-a lungul mileniilor, activitățile competiționale fiind baza acestora. De la curse de care și lupte de gladiatori, s-a ajuns la curse de cai și de câini, iar mai târziu la sporturile complexe de azi. Mult timp, s-a pariat exclusiv la case de pariuri fizice, dar astăzi internetul ne oferă posibilitatea de a miza online pe orice eveniment și sport. 

Revoluția digitală nu a dus doar la mutarea multor clienți pe platformele online de betting, ci și la crearea de noi oferte, opțiuni, obiceiuri și comportamente de joc. De aceea, dacă pariezi online, este necesar să cunoști câteva informații esențiale despre casele de pariuri pe care le accesezi de pe telefon sau alt device. 

Casele de pariuri online sunt convenabile

Deși există încă multe agenții fizice care se bucură de succes printre pariori, amploarea pe care fenomenul bettingului online  a luat-o în ultimii ani arată că viitorul aparține acestuia. 

Devenim ființe digitale, iar faptul că suntem tot timpul conectați își spune cuvântul și în ce privește comportamentul de pariere. Preferăm site-urile și aplicațiile de pariere pentru că:

  • Oferă acces la orice oră;
  • Permit conectarea din orice loc, de pe un device care are conexiune la internet;
  • Facilitează pariurile de orice tip, indiferent de opțiuni;
  • Tranzacțiile sunt rapide.

Cotele variază de la o casă la alta

Fiecare casă de pariuri online are anumite sporturi pe care poți paria, iar în cadrul acestora există un număr limitat de evenimente și competiții. Acestea pot varia de la un operator la altul, dar toate casele de pariuri online au în ofertă principalele evenimente sportive ale momentului. 

Totuși, cotele nu sunt aceleași la fiecare platformă de betting. Acest lucru este normal, pentru că fiecare companie din domeniu are proprii bookmakeri, adică specialiști care stabilesc cotele. Valoarea acestora influențează direct eventualul câștig, de aceea este bine să te îndrepți spre cele care te avantajează cel mai mult. 

Ai multe opțiuni de plată

Cei mai mulți pariori folosesc cardul bancar pentru tranzacții, dar acesta nu este singurul instrument de plată. În plus, nu este ușor să ții evidența banilor când folosești cardul și la cumpărături online și offline, și la pariuri. Din fericire, cele mai multe case de pariuri online oferă posibilități numeroase de plată, ca:

  • Un portofel electronic, ca Skrill sau Neteller;
  • Cartelă preplătită;
  • Transfer bancar;
  • Aplicații de internet banking;
  • Încărcare la agenții fizice cu bani lichizi.

Casele de pariuri online au promoții și oferte speciale

Spre deosebire de casele de pariuri clasice, la care ofertele au forma unor combinații de pariuri sau de cote, cele online au și promoții la înscriere sau de răsplătire a fidelității. Astfel, dacă alegi o ofertă de la casa pariurilor sau de la alt operator, poți obține o anumită recompensă. Este important să citești regulamentul ofertelor, pentru a lua la cunoștință toate condițiile pe care trebuie să le îndeplinești și toate costurile care intră în răspunderea ta. 

Pariatul online poate crea dependență

Pariurile sportive de orice tip predispun la dependență, pentru că sunt antrenante și uzează de mecanismul psihologic al recompensei. Deoarece sunt accesibile de oriunde și oricând, cele online sunt și mai tentante. De aceea, trebuie să fii atent la comportamentul tău și să te controlezi. Limitează timpul petrecut pariind online și stabilește un buget de pariere care să nu te afecteze în vreun fel. De asemenea, reține că bettingul este doar o distracție, nu un mod de a face bani.

Casele de pariuri online sunt surse de distracție unică. Ține cont de informațiile pe care ți le-am prezentat pentru a paria inteligent și responsabil și pentru a te bucura pe deplin de emoțiile bettingului.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton