Rică Răducanu a fost operat de urgență. Cum se simte fostul portar al naționalei: "Sunt la spital"

 Dumitrache Laura
.

Rică Răducanu a fost operat de urgență. Fostul portar al naționalei are mari probleme de sănătate, motiv pentru care medicii au decis să îl opereze. Rică Răducanu suferă de gută, o problemă a picioarelor care îi provoacă mari dureri. Fostul sportiv a făcut primele declarații despre operația la care a fost supus.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Fostul portar al naționalei a fost internat în spital, după ce medicii au decis să îl opereze de urgență Rică Răducanu, în vârstă de 76 de ani suferă de o boală gravă. Fostul sportiv suferă de o insuficiență venoasă destul de mare, iar în ultima perioadă a acuzat dureri îngrozitoare la nivelul genunchilor. â

rica raducanurica raducanu

Rică Răducanu a fost nevoit să se opereze de urgență, deoarece boala de care suferă este într-un stadiu foarte avansat. Operația a avut succes, iar fostul portar a făcut primele declarații despre intervenția suferită. Acesta a mărturisit că trebuie să meargă zilnic la spital pentru a fi pansat.

Citește și: De ce boală suferă Rică Răducanu:”E păcătoasă, nu mai trece”

Citește și:Afacerea lui Rică Răducanu de pe litoral, în prag de faliment:„Nu-s turiști pe nicăieri, scaunele localurilor sunt întoarse'

Citește și:Cum arată fetele Danei Budeanu.Gemenele Maria și Dana au 17 ani

Citește și:George Buhnici a avut un alt derapaj șocant, la adresa fetițelor de 13 ani, în trecut:„Nu e pedofilie'. Reacția lui Mircea Badea

Rică Răducanu a fost operat de urgență

Clipe dificile pentru Rică Răducanu. Unul dintre cei mai faimoși portari ai României are probleme serioase de sănătate. Fostul sportiv a fost operat de urgență, deoarece suferă de o afecțiune gravă. Rică Răducan a fost diagnosticat cu gută, o problemă a picioarelor care îi provoacă dureri îngrozitoare.

Recent, vedeta a ajuns de urgență la spital, acolo unde medicii au decis să în opereze. Din fericire, operația a decurs bine, dar Rică Răducanu trebuie să meargă în fiecare zi la unitatea medicală pentru a-și schimba pansamentul.

Rică Răducanu: „M-am operat și în fiecare zi vin să mă pansez”

Rică Răducanu a făcut primele declarații despre operația la care a fost suspus. Acesta nu a oferit multe detalii despre intervenția suferită. Fostul mare portar al naționalei susține că în aceste momente se simte bine și că operația nu a fost una complicată. Chiar și așa, Rică Răducanu are nevoie de recuperare.

'Sunt la spital, m-am pansat că m-am operat puțin la ceva. M-am operat și în fiecare zi vin să mă pansez. O operație, mă simt bine eu așa, dar asta e beleaua. Da, da, nu a fost ceva periculos', a spus Rică Răducanu la Antena Stars.

Rică Răducanu suferă de gută

Celebrul portar al naționalei României suferă de mult timp de gută. Această boală este provocată de depunerea sărurilor acidului uric în regiunea unor articulații. Din această cauză, Rică Răducan trebuie să folosească doar papuci, deoarece are tot timpul picioarele umflate. Acesta a mărturisit că s-a confruntat cu această boală încă de pe vremea când era portat și a trebuit să aibă o alimentație strictă.

'Nu guta este problema. Eu am alte probleme cu picioarele. Eu am guta de când jucam. Guta doare. Este crescută. Este din cauza cărnii pe care am mâncat-o când eram fotbalist. Nu aveam voie să mănânc nimic, decât fructe seara și carne ziua, atât. Fără ciorbe, fără alea, fără nimic', a mai declarat Rică Răducanu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton