De ce a lipsit fiul Vicăi Blochina și a lui Victor Pițurcă de la ziua mamei lui: "Nu era locul unui copil acolo"

 Dumitrache Laura
.

Fiul Vicăi Blochina a lipsit de ziua mamei lui. Vedeta a împlinit 47 de ani, iar cu această ocazie, frumoasa blondină a organizat o petrecere unde și-a invitat toți prietenii. Spre surprinderea unora, fiul ei nu a fost printre invitați. Edan Pițurcă, în vârstă de 14 ani este fiul pe care Vica îl are cu Victor Pițurcă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Vica Blochina și-a sărbătorit ziua de naștere și a organizat o petrecere de lux. Vedeta și-a invitat prietenii apropiați, dar marele absent a fost fiul ei Edan. Vica nu l-a adus la petrecere pe fiul ei și al lui Victor Pițurcă. Ulterior a explicat care a fost, de fapt, motivul.

Vica zi de nastereVica zi de nastere

Edan Pițurcă este rodul iubirii dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă. În ultima perioadă, tânărul petrece mult timp alături de tatăl lui. La petrecerea de ziua mamei sale, Edan a lipsit. Vica Blochina i-a avut alături pe Bănel Nicoliță, Marian Drăgulescu, Irisha și mulți alții.

Citește și: Vica Blochina a împlinit 47 de ani.Vedeta s-a sărutat cu Irisha, la petrecerea de ziua ei

Citește și:Oana Lis, copleșită de lipsa banilor și problemele de sănătate ale lui Viorel Lis:„Am ajuns la capătul răbdării!'

Citește și: Anamaria Prodan, imagine emoționantă cu fiul ei, Bebeto. Ce mesaj i-a transmis impresara:„Universul meu…'

Citește și:Cum se înțeleg, de fapt, Adela Popescu și Andreea Ibacka.Prezentatoarea TV a spus ce crede despre soția lui Cabral: „Părerea mea'

De ce a lipsit fiul Vicăi Blochina și a lui Victor Pițurcă de la ziua mamei lui

Vica Blochina și-a sărbătorit ziua de naștere. Vedeta a împlinit 47 de ani, iar cu această ocazie a organizat o petrecere de lux alături de prietenii săi. Spre surprinderea unora, Edan, fiul pe care Vica îl are cu Victor Pițurcă a lipsit de la marele eveniment. Blondina a explicat de ce băiatul ei nu s-a aflat printre invitați.

„Normal că Edan nu a venit la petrecere. Nu era locul unui copil acolo. Adică, sincer, adulții se distrează într-un fel, copiii altfel. Dacă ar fi fost la petrecere, poate unii dintre cei de acolo s-ar fi inhibat. Și, sincer, nu aș fi putut să mă ocup de el așa cum mi-ar fi plăcut mine.Iar eu sunt foarte atentă la asemenea momente, vreau ca toată lumea să se simtă bine. El nu s-ar fi simțit bine, poate unii dintre prieteni ar fi fost în aceeași situație', a declarat Vica Blochina pentru FANATIK.

Ce cadou a primit Vica Blochina de la fiul ei, Edan

Deși nu a fost prezent la petrecerea de ziua mamei sale, Edan a surprins-o pe Vica cu un cadou special. Fiul vedetei a fost primul care i-a urat La mulți ani mamei lui și i-a dăruit o scrisoare. Vica a preferat să nu divulge ce scrie în scrisoarea dăruită de fiul ei.

'El a fost, ca în fiecare an, primul care mi-a zis La mulți ani. Cadourile de la el sunt extraordinare, mi-a scris o scrisoare pe care o țin doar pentru mine, e între mamă și fiu', a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Vica Blochina și Victor Pițurcă au un băiat de 14 ani

În trecut, Vica Blochina și Victor Pițurcă au avut o relație care a durat 16 ani. Deși antrenorul de fotbal era căsătorit, a continuat să aibă o relație extraconjugală cu fosta balerină. Rodul iubirii lor este Edan, fiul pe care Vica i l-a dăruit fostului parterner. Vica s-a luptat ani de zile ca Victor să-l recunoască pe Edan, iar scandalurile dintre cei doi au continuat să apară. Din fericire, Victor Pițurcă i-a numele său lui Edan, iar în prezent au o relație foarte apropiată.

‘Eu îmi doresc să fiu ca tata’, copilul mi-a dat-o așa și m-a pus pe gânduri. El este idolul lui. I-am zis ‘Cum așa?’, mi-a zis ‘Tati e foarte disciplinat’. Asta înseamnă că, prin toată nebunia prin care am trecut, am fost destul de maturi amândoi și ne-am gândit la binele copilului și lucrurile s-au așezat în așa fel încât copilul este foarte fericit’, a spus Vica Blochina, pentru Acces Direct.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton