Adelina Pestrițu, criticată dur din cauza unui video despre bunele maniere la restaurant. Cum se apără vedeta: "Este o economie inutilă"

 Oana Pantazi
.

Recent, Adelina Pestrițu a fost criticată în mediul online din cauza unui video în care susține că mâncarea rămasă de la restaurant nu trebuie luată acasă – așa cum spun bunele maniere. Deși reels-urile ei despre bunele maniere în viața de zi cu zi sunt extrem de apreciate, de data asta vedeta s-a lovit de nemulțumirile fanilor. Iată ce le-a replicat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Adelina Pestrițu a intrat din nou în centrul unei controverse, din cauza unui video în care își învăța fanii despre bunele maniere la restaurant. Vedeta a susținut că mâncarea rămasă la masă nu se ia acasă. Fanii obișnuiți să ceară binecunoscutul deja doggy bag nu au fost însă de acord, chiar dacă așa spune Codul bunelor maniere.

031102a3-c6aa-4508-aee9-f42c1caf7759031102a3-c6aa-4508-aee9-f42c1caf7759

Adelina Pestrițu, criticată din cauza unui video în care își învață fanii bunele maniere la restaurant

Cel mai faimos influencer din România, Adelina Pestrițu, are aproape două milioane de urmăritori pe Instagram și, recent, a constatat încă o dată că nu-i poate mulțumi pe toți… Cu deja faimoasele ei reels, în care își învață fanii bunele maniere, cu exemple și contraexemple, Adelina are mult succes, însă de curând a creat valuri din cauza unui filmuleț în care își sfătuiește urmăritorii să nu ceară acasă resturile rămase după ce au mâncat la restaurant.

Citește și: Cum arată fetele Danei Budeanu. Gemenele Maria și Dana au 17 ani

Citește și: Cum s-a pozat fiica lui Răzvan Simion pe iaht.Ianca este o adolescentă superbă

Citește și: Alexandra Stan a ajuns pe perfuzii, după vacanța din Grecia:„Am probleme cu somnul

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, vacanță romantică în Grecia.Ce face Victor Slav, în același timp

În timp ce Cristina Ich a spus: „Cu tot respectul, dar nu cred ca face cineva asta', unii fani nu au fost de acord, contrazicând-o pe vedetă.

„Hai că m-am trezit cu nervi la cafelutsă! Cinci milioane de tone de alimente ajung la gunoi, în România. Tot atâtea milioane de români abia au ce mânca! Una din cele mai urmărite influenkerite din Romania și totuși atâtea sfaturi greșite. (…)

Codul e cod….dar greu când ai 3 cățeii acasă și un copil de 3 ani după ține care nu vrea să lase nimic un farfurie (…)

Auuu, când eram mică mama îmi aducea de la nunți în șervețel cornulețe și nuci umplute. (…) Ce spune codul? Că tre să lași mâncarea bună să o arunce oamenii fără minte sau cum? Mai bine o iau acasă!! (…) Mâncarea ajunge la gunoi ceea ce nu e bine pentru planetă și nu numai. Dar mă rog, codul bunelor maniere. (…) Eu sunt împotriva risipei de orice fel, așa încât ignor tipul asta de sfaturi sau acțiuni așa cum ignor și persoanele care le prezintă! (…) E sindromul ăla al românului sărac, care acum s-a ajuns și vrea să arate că nu mai e sărac. E o rușine pentru genul ăsta de oameni să plece cu o punguță după ei. Evident că sunt niște imbecili', sunt doar câteva dintrecriticile lansate de internauți în social media.

Cum se apără Adelina Pestrițu

Pentru că nu rămâne niciodată indiferentă la comentariile fanilor și, când e cazul, își asumă vina, la scurt timp după aceea, Adelina Pestrițu a pus o postare în care explică faptul că aceste sfaturi despre bunele maniere la restaurant provin chiar din Codul bunelor maniere și că nu îi aparțin.

P.1. Codul Bunelor Maniere spune: Ceea ce am plătit, dar nu am mâncat sau nu am băut, nu se ia acasă. Deși se obișnuiește, mai bine nu-i cerem ospătarului să ne pună la pachet, nici măcar pentru câinele sau pisica de acasă. Este o economie inutilă și cu siguranță animalele de companie de acasă, la care ținem atât de mult, nu știu că am fost la restaurant fără ele, deci sigur nu se vor supăra pe noi.'

P.2. Sosurile. Codul ne recomandă să nu punem sosurile pe friptura, dar nici pe piure, orez sau alte garnituri (macaroane, sote de legume, etc) deoarece este inestetic. Se pun in farfurie (sau într-un recipient mic) și se introduc bucățile de carne tăiate pe rând.

P.S. Acest video face parte dintr-o serie de Reels, din care vom învața împreună, lucruri elementare despre cum să adoptăm un comportament potrivit în societate. Pe unele le cunoaștem deja, însă pe altele le vom descoperi, tot împreună, pe parcursul acestor episoade, sper eu folositoare și de implementat într-o societate cât mai civilizată. #reels', a scris Adelina pe Instagram.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton