Totul despre „Revelionul lui Dan Negru” din 2021. De ce Florin Piersic nu acceptă niciodată bani

 Miniosu Alexandra
.

Cum va arăta „Revelionul lui Dan Negru' anul acesta? Este întrebarea ce stă pe buzele tuturor telespectatorilor fideli ai Antenei 1. S-a aflat cât cere un invitat să participe la „Revelionul Starurilor', dar și care e motivul pentru care Florin Piersic nu acceptă niciodată bani. Faimoasele măști ar fi ajuns deja în România!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

„Revelionul Starurilor', cunoscut și sub numele de „Revelionul lui Dan Negru', ajunge anul acesta la ediția cu numărul 22. Potrivit impact.ro, cei de la Antena 1 au dat deja startul pregătirilor pentru programul din noaptea dintre Ani, de frica restricțiilor din contextul pandemiei. Astfel, în presă au apărut deja informații referitoare la show. S-a aflat cât cere un invitat să participe și că măștile ar fi fost aduse din America.

r3-3r3-3

Potrivit sursei menționate anterior, invitații pentru „Revelionul lui Dan Negru' ar fi fost deja stabiliți. Tuturor participanților li s-ar fi luat deja măsurile pentru măști și constume. Acesta au fost aduse, la fel ca în fiecare an, tocmai din America.

Citește și: Schimb de replici între Dan Negru și Cabral, despre TVR.De ce s-au contrazis cele două vedete

Citește și: Ce job a avut Dan Negru înainte de a lucra în televiziune.A fost angajat într-un spital

Citește și: Irinel Columbeanu, primele declarații după ce a fost internat cu COVID-19:„Virusul e înșelător'

Citește și: Andreea Bănică, probleme de sănătate la trei luni după operație:„Inflamația este foarte mare'

Spectaculoasele măști ar fi ajuns deja în România. La fel ca în edițiile anterioare, și anul acesta se vor afla sub ele diverse personalități din diferite domenii.

Cum va arăta „Revelionul lui Dan Negru' în 2021

„Invitații au fost deja selectați, s-a bătut palma cu ei, li s-au luat măsurile pentru măștile și costumele care au fost confecționate, ca în fiecare an, în America, și care deja au ajuns în țară', conform impact.ro, ce citează surse din Antena 1.

În ceea ce privește tariful cerut de vedete, acesta ar fi mult mai mic față de anii precedenți. Astfel, dacă înainte unele celebrități cereau chiar și 1.000 de euro pentru a participa la Revelionul de pe Antena 1, acum ar primi doar 200 – 300 de euro, mai adaugă sursa menționată.

„Dacă, în alți ani, unele vedete cereau sume mari, chiar și 1.000 de euro, pentru participarea la show-ul de Revelion, realizat de Antena 1, anul acesta onorariile au scăzut dramatic, chiar și cu 60%. Artiștii primesc, în medie, cam 200 -300 de euro'.

De ce Florin Piersic nu acceptă niciodată bani

De pe lista invitaților nu va lipsi maestrul Florin Piersic. El și Dan Negru au o relație de prietenie de foarte mulți ani, iar actorul se bucură de fiecare dată să participe la „Revelionul lui Dan Negru'. La fel ca până acum, el nu dorește niciun ban.

„Florin Piersic a acceptat invitația. El nu dorește bani, zice că vine din plăcere, ca să distreze românii în Noaptea dintre Ani. Îl va aduce cineva cu mașina, de la Cluj, iar pe parcursul șederii la București va beneficia de un adevărat răsfăț, din partea organizatorilor', au mai transmis sursele citate, conform impact.ro.

Iar dacă vă întrebați cine se va afla în spatele măștilor, în presă s-a aflat și un indiciu important. La ediția de anul acesta ar fi și două nume mari din politică. Anul trecut, Elena Udrea a stat sub masca Vrăjitoarei. Pe lista invitaților se vor afla și soliști de top, maneliști și lăutari.

„Politicienii nu au cerut niciodată bani, nu au acceptat sa fie plătiți pentru numărul artistic, spun că o fac doar din amuzament și pentru un plus de popularitate', mai menționează sursa amintită.

Sursă foto: Facebook, captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton