Poveste de dragoste ca-n filme între Gabriela Szabo și soțul ei. S-au cunoscut când ea avea 13 ani!

 Dumba Gabriela
.

Gabriela Szabo și-a cunoscut soțul când avea doar 13 ani, iar momentul a coincis și cu debutul ei în atletism. Zsolt Gyongyossy i-a devenit atunci antrenor, iar în timp, relația lor a evoluat foarte frumos de la aceea de elev-profesor la soț-soție. Sunt căsătoriți de 25 de ani și foarte fericiți împreună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Gabriela Szabo și Zsolt Gyongyossy se cunosc din 1995 şi putem spune că au crescut împreună. Gabriela s-a îndrăgostit de soțul ei pe vremea când o antrena. I-a fost şi îi este prieten, iubit şi partener de afaceri.

4da86a8b0ea4c_452574da86a8b0ea4c_45257

„În 1988 am participat la un cros școlar în parcul din Bistrița. Întâmplător Zsolt mergea spre antrenament, habar n-avea că e vorba de un cros școlar, nu era o competiție anunțată. Eu am câștigat. Profesorul Zsolt Gyongyossy m-a întrebat cum mă cheamă, în ce clasă sunt și dacă vreau să fac atletism.

Eu habar nu aveam ce înseamnă, m-am dus fericită acasă cu diploma pe care am câștigat-o și i-am cerut voie tatălui meu să mă duc a doua zi la stadion', a povestit Gabriela Zsabo la gsp.ro.

De când a rămas fără ambi părinți, Gabi Szabo s-a apropiat parcă și mai tare de soțul ei, Zsolt fiind în continuare principalul ei sprijin moral. Sportiva recunoaște că soțul ei este persoana cea mai importantă pentru ea și omul care o echilibrează din toate punctele de vedere.

„În momentul de față, de când m-am retras, toate lucrurile le facem împreună. Pentru că am fost crescută conservator am învățat să respect valorile familiei, să-mi respect soțul, să respect cuvântul ăsta care înseamnă căsnicie. Căsnicia nu este ușoară, vorbesc din experiență, sunt cu soțul meu din 1995', a mai spus Gabriela Szabo.

Citește și: În ce relații au rămas Elena Ionescu și Dragoș Stanciu după divorț:„Ne-am iertat…’

Citește și: Vlad Crețu și iubita lui, Cristina, s-au căsătorit.Primele imagini de la nuntă

Citește și: Delia, declarație de dragoste pentru soțul ei, Răzvan Munteanu

El a avut o mare grija de mine atunci cand eram sportiva. Vroia sa ma protejeze de stresul extern. Imaginati-va ca veneam de la antrenament si trebuia sa fac curat, nici nu se punea problema. Iar el s-a ocupat si de partea administrativa.

Casnicia nu este usoara, vorbesc din experienta, dar trebuie sa stii ce vrei, pentru ca foarte multe doamne, domnisoare se casatoresc si dupa aia isi dau seama ca nu sunt pe drumul cel bun”, povestea Gabriela Szabo în urmă cu câțiva ani într-o emisiune TV.

Gabriela Szabo nu poate avea copii

În urmă cu câţiva ani, Gabriela Szabo a aflat, într-o clinică din Israel, că nu poate avea copii. Vestea a căzut ca un trăsnet asupra sportivei pentru că a declarat în numeroase rânduri că îşi doreşte foarte mult să devină mamă.

În 1999, Gabriela Szabo a fost desemnată cea mai bună atletă a lumii

In 1999 a fost desemnata cea mai buna atleta a lumii si cea mai buna sportiva a Europei. A stabilit record mondial la 2.000 m, in 1998, si la 5.000 m, in 1999, la Dortmund.

A fost descoperita, intamplator, la 13 ani la un cros scolar și abia din 1994 a intrat in competițiile de senioare, dupa remarcabilele rezultate la juniori. Gabriela a fost medaliata cu aur la Jocurile Olimpice de vara din anul 2000, la proba de 5.000 m si cu bronz si respectiv argint la proba de 1.500 m, de la Jocurile Olimpice din 1996 si 2000.

A fost de asemenea de patru ori campioana mondiala la seniori si o data la juniori. Este vicecampioana olimpica in Atlanta, la 10.000 de metri.

foto: Facebook Gabriela Szabo

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton