Cum se înțeleg Cristina Spătar și Alin Ionescu, la 6 ani de la divorț: "Nu putem avea o relație normală"

 Dumitrache Laura
.

Alin Ionescu și Cristina Spătar au divorțat în urmă cu șase ani, după zece ani de căsnicie. În prezent, relația lor este extrem de dificilă, deși au împreună doi copii. Recent, Alin Ionescu a vorbit despre relația pe care o are cu celebra artistă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cristina Spătar și Alin Ionescu au împreună doi copii, pe Albert și pe Aida. Cu toate acestea, cei doi nu se înțeleg deloc, deși au trecut șase ani de la divorț. Relația dintre ei este mult mai tensionată, iar Cristina Spătar a solicitat un ordin de protecție împotriva fostului ei soț. La rândul lui, Alin Ionescu a solicitat reducerea pensiei alimentare.

alin ionescu si cristina spataralin ionescu si cristina spatar

Între Cristina Spătar și fostul soț au existat numeroase scandaluri. Alin Ionescu și-a refăcut viața alături de Larisa Tănăsoiu. Cei doi au devenit părinți în 2019, căsătorindu-se în mare secret. Alin și Larisa sunt împreună încă din 2016, iar pe vremea aceea, omul de afaceri încă era căsătorit cu Cristina Spătar.

Citește și: Cristina Spătar a cerut ordin de protecție împotriva fostului soț:”Să spună ea de ce a luat această decizie”

Citește și:Cristina Spătar și-a cumpărat casă. Unde se mută cu cei doi copii:”Am realizat acest vis…”

Citește și:Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu:”Da”. Cum arată inelul de logodnă

Citește și:Roxana Dobre, primele declarații despre starea de sănătate a lui Florin Salam:”România ar trebui să se roage pentru el”

Care este relația dintre Cristina Spătar și Alin Ionescu, la 6 ani de la divorț

Cristina Spătar și Alin Ionescu au divorțat în urmă cu șase ani, iar afaceristul și-a refăcut viața după divorț. Cei doi au împreună doi copii, Albert și Aida. Relația dintre cei doi foști soți este una dificilă, iar acest lucru o recunoaște chiar Alin Ionescu. Afaceristul a mărturisit că a fost deranjat de ordinul de protecție pe care fosta soție l-a solicitat împotriva lui.

'Nu prea vreau să comentez nebuniile astea (cu privire la ordinul de protecție cerut de Cristina Spătar împotriva lui, n. red.). Nu putem avea o relație normală, pentru copii, și asta e marea problemă, a declarat Alin Ionescu pentru FANATIK.

Cristina Spătar a cerut un ordin de protecție împotriva lui Alin Ionescu

În urmă cu câteva luni, artista a solicitat un ordin de protecție împotriva fostului ei soț, Alin Ionescu. Inițial, ordinul de protecție a fost fat pentru o perioadă de două luni, dar afaceristul a contestat cererea. Astfel, a fost redus la o lună. 'Ordinul a fost demult, a trecut, instanța l-a dat pentru două luni, iar eu l-am contestat după prima lună. Pentru mine e subiect închis…', a spus Alin Ionescu. Afaceristul a declarat că a fost deranjat de gestul fostei sale soții.

După ce a expirat termenul pentru care a fost emis ordinul de protecție, afaceristul a putut să își petreacă timpul cu cei doi copii pe care îi are cu Cristina.

Copiii artistei se înțeleg foarte bine cu fiul lui Alin Ionescu

La scurt timp după ce s-a despărțit de Cristina Spătar, Alin Ionescu și-a refăcut viața alături de Larisa. Cei doi s-au căsătorit în 2019 și au împreună un băiețel. Afaceristul a declarat că cei doi copii pe care îi are cu Cristina Spătar se înțeleg bine cu frățiorul lor, Ayan.

'Copiii (Albert și Aida, n. red.) au fost la mine și în weekend. Fetița îl vede pe cel mic drept jucăria ei, iar cel mare se înțelege bine cu el. E o relație foarte bună între ei, chiar dacă este o diferență mare de vârstă între frați.Oricum, cei mari sunt într-o perioadă mai delicată, au alte preocupări, avem discuții cu privire la învățat, la școală, ei s-ar juca toată ziua, școala ar lăsa-o pentru mai târziu', a mai spus Alin Ionescu pentru sursa citată.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton