Regina Elisabeta a II-a, mesaj emoționant după Jubileul de Platină: „Este o premieră, cu adevărat”

 Borcilă Andreea
.

Regina Elisabeta a II-a, mesaj emoționant după Jubileul de Platină, care a marcat 70 de ani de domnie a monarhului. Majestatea Sa și-a însoțit familia pe balconul Palatului Buckingham, însă nu a luat parte la evenimente, pentru a-și proteja sănătatea. După un weekend încărcat de emoție și de activități, Regina Angliei a transmis un comunicat, prin reprezentanții Casei Regale. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Joi, 2 iunie 2022, a fost o zi cu mare fast. Totul a început cu parada militară, care a deschis seria de festivități dedicate celebrării a 70 de ani de domnie a monarhului, numită și Jubileul de Platină. Regina Elisabeta a II-a și-a însoțit familia pe balconul Palatului Buckingham în cursul zilei de joi, pentru a marca parada. Însă, la activitățile ulterioare, monarhul britanic nu a mai participat la evenimente. 

Platinum Jubilee in EnglandPlatinum Jubilee in England

Jubileul de platină marchează 70 de ani de domnie a unui monarh. Pentru a marca aniversările semnificative, sunt organizate celebrări în Regatul Unit și în Commonwealth.  La scurt timp după paradă, Kate Middleton a declarat că regina este bine, dar se simte obosită, acesta fiind motivul absentării Majestății Sale. 

Citește și: Regina Elisabeta a II-a, moment emoționant la Jubileul de Platină.Cum a apărut la balconul Palatului Buckingham

Citește și: Cine este Hattie Ball, tânăra care seamănă izbitor cu Regina Elisabeta:”Ducele de Kent m-a remarcat”

Citește și: Sebastian de la Insula Iubirii, după ce a aflat că iubita lui, Cristina, s-a despărțit de el:”Mă simțeam vinovat…”

Citește și: Lavinia și ispita Eda s-au întâlnit la Insula Iubirii. Cum au reacționat cele două rivale:”Dacă ar fi fost și el acolo…”

Regina Elisabeta a II-a, mesaj emoționant după Jubileul de Platină

În urmă cu puțin timp, Majestatea Sa a transmis un comunicat, prin reprezentanții Casei Regale. Monarhul britanic le-a mulțumit tuturor celor prezenți la Jubileul de Platină, dar și organizatorilor. Mii de evenimente, fie ele publice sau private, au avut loc cu ocazia Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a. Din păcate, monarhul britanic nu a putut participa la multe dintre festivități, pentru a-și proteja sănătatea.

„Când vine vorba despre cum să marchez 70 de ani ca regină a voastră, nu există niciun manual de instrucțiuni pe care să îl urmez. Este o premieră, cu adevărat. Am fost smerită și profund atinsă că atât de mulți oameni au ieșit pe străzi să celebreze Jubileul meu de Platină.

Chiar dacă nu am participat fizic la fiecare eveniment, inima mea a fost alături de voi toți și rămân devotată să vă slujesc așa cum știu mai bine, susținută și de familia mea.

Am fost inspirată de bunătatea, bucuria și rudenia care au fost atât de evidente în ultimele zile și sper că acest nou sens al <împreună> se va simți pentru mulți ani de acum înainte.

Vă mulțumesc cel mai sincer pentru toate urările de bine și pentru rolul pe care fiecare dintre voi l-a jucat în cadrul acestor celebrări pline de fericire', a transmis regina.

Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a nu a luat parte la evenimente

Majestatea Sa și-a făcut apariția pe balconul Palatului Buckingham, joi, 2 iunie. Regina a ieșit în jurul orei 14:20, ora României, pentru a asista la revenirea militarilor care au luat parte la parada Trooping the Colour. Suverana Marii Britanii era îmbrăcată într-o haină bleu și o pălărie de aceeași culoare. Alături de suverană s-a aflat vărul acesteia, Ducele de Kent. Monarhul britanic a apărut și într-o ținută de culoare verde, după terminarea evenimentelor.

Niciun monarh britanic nu a domnit atât de mult timp ca Elisabeta a II-a, care a urcat pe tron la vârsta de 25 de ani, pe 6 februarie 1952, după moartea tatălui ei, regele George al VI-lea. Charles, prințul moștenitor, are 73 de ani, iar fiul lui cel mare, prințul William, va împlini în curând vârsta de 40 de ani.

Sursă foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton