Adevărul despre relația dintre Elena Chiriac de la Survivor și Cucu de la Noaptea Târziu: ”Nu e de nasul tău”

 Cruceru Cristina
.

Adevărul despre relația dintre Elena Chiriac de la Survivor și Cucu de la Noaptea Târziu. Cei doi au fost împreună pentru scurt timp. Acum, artistul dă cărțile pe față și vorbește despre ce s-a întmplat între el și senzația de la Survivor România 2022. După multe zvonuri, Cucu a spus lucrurilor pe nume!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Horațiu Adrian Cuc a avut o idilă cu Elena Chiriac, finalista de la Survivor România 2022. Cucu de la Noaptea Târziu a dezvăluit, la un moment dat, faptul că între el și Elena a existat ceva, însă nu a dat prea multe detalii. Ei bine, după sfârșitul acestui sezon Survivor, artistul a dat cărțile pe față și a vorbit pe larg despre ce a fost între el și finalista competiției celebre de la PRO TV.

CucuCucu

Elena Chiriac a ajuns în Marea Finală a emisiunii Survivor România 2022. Chiar dacă nu a câștigat premiul cel mare, aceasta s-a ales cu 40.000 €, pentru lunile pe care le-a petrecut în jungla dominicană. Pe lângă banii obținuți, fosta concurentă a show-ului se bucură acum și de un capital de imagine crescut. Asta pentru că Elena are acum o 'armată' de oameni care o susțin necondiționat.

Citește și: Câți bani a primit Elena Chiriac pentru participarea la Survivor: „A câștigat…”

Citește și: Cătălin Zmărăndescu, după ce Elena Chiriac a pierdut finala Survivor: „Un copil de 19 ani, imatur…”

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și-a operat nasul. Cum simte după intervenție: „Mi-a fost frică să nu…'

Citește și: Festivalul SAGA 2022: doi tineri au murit și alți doi sunt în stare gravă din cauza drogurilor

Adevărul despre relația dintre Elena Chiriac de la Survivor și Cucu de la Noaptea Târziu

Cucu și Elena de la Survivor au avut o idilă, de care artistul amintea, acum ceva timp. De data aceasta, cântărețul a decis să spună lucrurilor pe nume și să vorbească despre ce a fost, de fapt, între el și faimoasa de la Survivor România 2022.

„Cu Elena nu pot să zic că am fost prieten înainte să fie ceva între noi și cumva nici nu s-a terminat prost între noi. (n.r. – Motivul despărțirii) distanța a fost, că ea locuiește în Londra, eu în București și a fost o perioadă mai dificilă, și am zis «Bă, decât să așa, am mai rărit din discuții!». E mișto Elena, dar în același timp suntem oameni și cumva din experiența mea de viață am avut câteva relații, nu foarte multe, dar iau totul ca pe o experiență.

Dacă o să fie vreodată să fim din nou împreună, o să fim, dacă nu, nu! Știi cât hate îmi iau pentru că oamenii știu că a fost ceva între noi? Îmi scriau oamenii «Bă, vezi că asta nu e de nasul tău, nu se uită la tine, că nu ai atâția bani câți au alții!»', a spus Cucu de la Noaptea Târziu, pentru CANCAN.

Cucu de la Noaptea Târziu: ' Eu știu cine e Elena'

Artistul spune că oamenii o cataloghează pe Elena greșit. Cucu susține că el știe mai bine cum este ea. 'Oamenii o cataloghează pe Elena, ei nu știu cine e Elena, eu știu cine e Elena. Și oamenii cred că e «gold digger-iță» și că urmărește să fie doar cu oameni cu bani, că e frumoasă și că profită de lucrurile astea. Preconcepții! Ea e genul de persoană care dacă vibe-uiește cu cineva, vibe-uiește, dacă nu, nu! Poate să fie ăl mai bogat sau ăl mai sărac!', a mai spus Cucu, pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram, Captură video, Captură Cancan

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton