Primele imagini cu Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop. S-au fotografiat în ipostaze tandre 

 Borcilă Andreea
.

Primele imagini cu Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop. Prezentatorul emisiunii Survivor România, de la PRO tv, și jumătatea lui, Ana, s-au afișat împreună la Saga Festival. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre, îmbrățișându-se și sărutându-se, ca doi porumbei. Ambii și-au ținut fanii la curent cu tot ce s-a întâmplat în weekend și au publicat mai multe imagini de eveniment. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Primele imagini cu Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop. Cei doi au fost surprinși, la Saga Festival, în ipostaze tandre. Prezentatorul Survivor România a publicat două imagini în mediul online, iar Cătălin Măruță a reacționat imediat. Nici iubita vedetei nu a stat deoparte și a postat, la rândul său, în social media fotografii de la petrecerea la care au luat parte 73.000 de oameni. 

daniel-pavel-si-iubita-1daniel-pavel-si-iubita-1

Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop, formează un cuplu de la sfârșitul anului 2021. Relația lor a început la scurt timp, după ce prezentatorul de la Survivor România s-a despărțit de fosta lui logodnică, Marina, după șapte ani de relație. Vedeta o ceruse în căsătorie, însă o lună mai târziu, a anunțat oficial în social media că vor merge pe drumuri separate. 

Citește și: Unde locuiește Daniel Pavel de la Survivor când vine în România:„Acasă înseamnă mai puțin confortul modern, cât..'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajuns Daniel Pavel să prezinte Survivor:”Nu am știut din prima numele emisiunii…”

Citește și: De ce nu a fost Bianca Drăgușanu la nunta lui Florin Salam împreună cu Gabi Bădălău:„Nu mă interesează ce face, cu cine e sau…'

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă, scandal pe stradă cu înjurături și amenințări. Martorii au vrut să sune la 112:”Băăă… Bă, treci încoace!”

Primele imagini cu Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop

Prezentatorul Survivor România și jumătatea sa, Ana, au fost prezenți la unul dintre cele mai așteptate evenimente din București, Saga Festival. Cei doi au apărut în ipostaze tandre, s-au îmbrățișat, s-au sărutat, dar mai mult, s-au simțit bine alături de prieteni și de foștii concurenți de la emisiunea de supraviețuire. Mari Fica, fosta Faimoasă, și Alexandra Duli, de la Războinici, s-au pozat alături de cei doi la eveniment. În imagini, se poate vedea că se bucură de atmosferă și zâmbesc larg. Atât el, cât și iubita lui Daniel Pavel au avut diverse ținute speciale, pentru marea petrecere. Ana Maria Pop a purtat două compleuri diferite cu topuri, alb sau negru, în timp ce prezentatorul tv a avut îmbrăcăminte lejeră, purtând fie tricou, fie cămașă. 

La Saga Festival, eveniment ce a avut loc în weekend, în București, Daniel Pavel și iubita lui au postat mai multe poze în social media, ținându-i pe fani la curent cu tot ce se întâmplă acolo. Ambii au postat, alături de fotografii, și câteva mesaje: Saga dAmour, Saga lives on, primind multe încurajări și susțineri din partea urmăritorilor. După ce imaginile au apărut în social media, Cătălin Măruță a nu ezitat să-i lase un comentariu celebrului prezentator, mai exact un emoticon îndrăgostit, semn că îi admiră pe cei doi, care s-au afișat în ipostaze tandre. 

Cu ce se ocupă iubita lui Daniel Pavel

Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop, formează un cuplu de la sfârșitul anului 2021, înainte ca prezentatorul să plece la filmările pentru Survivor România 2022. La jumătatea lunii iulie a anului trecut, Daniel Pavel, dar și Ana Maria Pop, actuala iubită a prezentatorului TV, se aflau pe litoralul românesc, întâmplător. Atunci, el se afla cu Marina, fosta lui logodnică, în Vama Veche, pe când Ana Maria Pop era la Mamaia. Sărbătorile de iarnă le-au petrecut împreună, acasă. Iubita lui Daniel Pavel este din Basarabia, a absolvit Facultatea de Drept din Cluj și are două masterate în domeniu. 

Ea este născută în Basarabia. Are formări în studii economice internaționale, management în turism și logistică – supply chain.

Pentru că vorbește fluent rusă, engleză și, de curând și germană, a fost recrutată de cel mai puternic furnizor local de servicii de supply chain, din Viena', a spus Daniel Pavel, în exclusivitate, pentru VIVA!.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton