Reacția lui Gheorghe Turda, după ce au apărut înregistrările în care înjură: „Indivizi inculți”

 Miniosu Alexandra
.

În ultima perioadă, Gheorghe Turda și Constantin Enceanu au fost în prim-plan, fiind implicați într-un scandal monstru. Recent, cel dintâi a captat toată atenția, după ce, în spațiul public, au apărut înregistrări în care ar fi înjurat. Cântărețul de muzică populară a avut o primă reacție și a explicat cum ar sta, de fapt, situația!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ghoerghe Turda și Constantin Enceanu au fost protagoniștii unui scandal uriaș în showbiz, iar acesta pare că nu s-a terminat. De curând, mai multe controverse au fost stârnite, după ce au apărut niște înregistrări în care cel dintâi ar fi înjurat. Sătul de speculații, solistul a decis să facă primele declarații.

g10-4g10-4

Gheorghe Turda a fost pe prima pagină a tabloidelor, după ce au apărut câteva înregistrări în care ar fi avut un limbaj licențios. Interpretul de muzică populară a luat atitudine și a decis să facă „lumină' în acest caz. Astfel, conform spuselor lui, înregistrările respective, în care ar fi înjurat, ar fi doar niște trucaje.

Citește și: Gheorghe Turda, adevărul despre scandal:„Nu i-a convenit interpretarea și a reacționat mahalagește'

Citește și: Constantin Enceanu, replică acidă pentru Gheorghe Turda:„Nu consider că e…'

Citește și: Cum arată iubitul Angelei Gheorghiu, mai tânăr cu 22 de ani.Au plecat în vacanță, în Elveția

Citește și: Fiul regretatului Ciprian Fanaca de la Divertis riscă să ajungă pe drumuri.Cu ce probleme se luptă Radu, la 11 ani

Reacția lui Gheorghe Turda, după ce au apărut înregistrările în care înjură

Gheorghe Turda a susținut că trucajele ar fi fost realizate de niște artiști care ar vrea să-și facă reclamă gratis, pe spatele lui. Tot el a mai spus că nu i se pare frumos ca cineva să se folosească de imaginea lui.

„E o făcătură conjugată de acești artiști care vor să-și facă reclamă în public pe seama lui Gheorghe Turda. Chiar mai devreme treceam în revistă la câți președinți americani a cântat Gheorghe Turda, în 49 de țări ale lumii și în America am fost de cel puțin 30 de ori, dacă nu mai mult.

Cum poate să-ți permită cineva să-ți facă reclamă pe munca mea de peste 55 de ani de carieră artistică. Nu e frumos.', a spus Ghoerghe Turda la Antena Stars, conform spynews.ro.

„Nu mă interesează acești indivizi inculți'

În continuare, Gheorghe Turda a declarat că nu vrea să dea curs situației. Mai exact, el a susținut că ar ști cine sunt „indivizii' care le-ar fi făcut publice, însă nu ar vrea să le dezvăluie numele. El ar fi luat această decizie ca să nu le facă reclamă. În același timp, artistul de muzică populară i-a numit „indivizi inculți' și a transmis că nu îl interesează de ei.

„Eu știu cine sunt indivizii, dar nu vreau să le dau numele că nu vreau să le fac eu reclamă, să-și vadă de meseria lor, de relația lor sentimentală și nu mă interesează acești indivizi inculți din punctul meu de vedere.', a adăugat interpretul.

Gheorghe Turda, adevărul despre scandal

Gheorghe Turda a făcut recent noi declarații despre scandalul dintre el și Constantin Enceanu. Gheorghe Turda a susținut că ar fi fost atras în această situație de către colegul lui de breaslă. Acesta a mai transmis că nu vrea să mai discute despre acest subiect, pentru că ar fi doar o strategie de publicitate.

Cu toate astea, Gheorghe Turda a declarat că nu dorește să se răzbune în această situație, însă își dorește ca nu în urma scandalului să nu mai audă de Constantin Enceanu.

„Nu am să mă răzbun pe cei care mi-au făcut rău, am să îi iert de toate porcăriile care mi-au fost puse în cârcă, dar nu pot însă să și uit. Nu am timp să îi iert pe toți, la câți dușmani am.

Am mulți pentru că am făcut școala când trebuie, am un repertoriu bun, am o cultură și un nume de invidiat', a declarat Gheorghe Turda, pentru Impact.ro.

Sursă foto: Facebook & Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton