Viviana Sposub, prima reacție despre despărțirea de George Burcea: „Sunt bine, nu am...”

 Cica Cristina
.

Gestul surprinzător al Vivianei Sposub de a șterge pozele cu George Burcea de pe rețelele de socializare a luat pe toată lumea prin surprindere. Totul se întâmplă la un an de când au început o relație și mulți au ajuns la concluzia că cei doi s-ar fi despărțit. Viviana Sposub a făcut primele declarații după speculațiile privind despărțirea de fostul partener al Andreei Bălan.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Viviana Sposub a avut o primă reacție privind presupusa despărțire de George Burcea. Mulți au ajuns la concluzia că între cei doi s-ar fi produs o ruptură, după ce co-prezentatoarea de la Vorbește Lumea a șters pozele cu iubitul ei de pe rețelele de socializare și a decis să nu-l mai urmărească.

George-Burcea-Viviana-Sposub-despartire4-1George-Burcea-Viviana-Sposub-despartire4-1

Viviana Sposub, primele declarații despre despărțirea de George Burcea

Nu puțini sunt cei care se întreabă ce se întâmplă între Viviana Sposub și George Burcea și dacă, într-adevăr, gestul ei ar indica o ruptură în relație. Fosta concurentă de la Ferma a avut o primă reacție pe marginea acestui subiect, cu toate că a fost extrem de rezervată în declarații.

'Sunt bine, sunt fericită', a fost prima sa reacție, evitând să abordeze acest subiect.

Viviana Sposub: „Am văzut ce se scrie'

Având în vedere că încă planează misterul cu privire la dispariția pozelor sale cu George Burcea, Viviana a fost întrebată dacă s-ar fi produs despărțirea de actor, însă a evitat să pună punct speculațiilor, alimentând și mai tare convingerea fanilor că nu ar fi exclus să existe anumite probleme.

'Nu am ce alte declarații să fac, eu nu dau declarații în presă, fără supărare. Am văzut ce se scrie despre mine, dar nu am ce să comentez acum', a declarat Viviana Sposub pentru Fanatik.

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit?Gestul care i-a dat de gol

Citește și: Gestul surprinzător făcut George Burcea, după ce Viviana Sposub a șters toate pozele cu el de pe Instagram

Citește și: Teo vorbește în premieră despre câștigurile ei:„Oamenii au senzația că toți banii pe care îi câștigi îți rămân'/ EXCLUSIV

Citește și: Alexandra Stan și Cătălin Măruță nu-și mai vorbesc:„A făcut niște chestii foarte urâte'

Ce se întâmplă între Viviana Sposub și George Burcea

Poate fi vorba și despre o simplă ceartă în cuplu, care să fi dus la decizia Vivianei de a-i șterge pozele de pe rețelele de socializare. Mai ales că, actorul încă o urmărește pe brunetă pe rețelele de socializare și, deși Viviana i-a dat unfollow mai mult de atât, a distribuit pe InstaStory unul dintre parteneriatele pe care Viviana Sposub le onorează în mediul online.

Potrivit surselor Fanatik, actorul și-ar mai fi schimbat comportamentul față de iubita lui, în comparație cu ceea ce se vede pe rețelele de socializare, ceea ce ar fi stârnit supărarea Vivianei.

George Burcea încă mai are pozele de cuplu

Chiar dacă Viviana pare că a șters orice urmă a lui din viața ei online, George încă păstrează fotografiile cu cea de care s-a îndrăgostit pe platourile de filmare de la emisiunea Ferma de la PRO TV, semn că ar mai spera ca Viviana să revină la sentimente mai bune legate de relația lor de amor care părea să meargă perfect.

Aceasta informație surprinzătoare vine după ce, în urmă cu doar două săptămâni, George comenta la una dintre imaginile postate de Viviana pe Instagram: „Ești ceaaaaaa mai frumoasă de pe fața Pământului. Știi asta? 😏😏❤️😍, iar Viviana a răspuns cu: „Te iubesc!!!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton