Reacția fiului Ioanei Simion, după ce a aflat că Ilie Năstase a bătut-o. Ce s-a întâmplat înainte de scandal

 Laciu Andreea
.

Reacția fiului Ioanei Simion a pus-o pe gânduri pe soția lui Ilie Năstase. Ioana a trecut prin șocul vieții ei. A fost lovită chiar în apartamentul conjugal, de către fostul tenismen. Totul s-a terminat cât se poate de urât, cu un apel la 112 și cu o plecare de acasă. Unde a fost, de fapt, Ioana, înainte să fie agresată de soțul ei?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Înainte de acest incident, Ioana a fost plecată timp de trei zile, împreună cu fiul ei Theodor și iubita lui. Cei trei s-au distrat înainte de Crăciun, fără Ilie Năstase. A urmat o excursie la munte, făcută de Ioana tot fără partenerul de viață. Se pare că fiul brunetei a fost foarte afectat de ieșirile violente ale fostului tenismen.

Theodor are 24 de ani și a ținut să îi ofere părerea lui mamei sale.  „Nu vă pot dezvălui totul, dar, normal, Theodor, s-a arătat extrem de surprins de cele întâmplate. Mi-a cerut să chibzuiesc bine la ceea ce voi face, adaugând că nu doreşte să pună o presiune suplimentară pe umerii mei. Ca mamă, îmi doresc ca eu şi fiul meu să ne putem pune capul liniştiţi pe pernă şi adormi în pace, în casa noastră. Pe de altă parte, să ignor povestea dintre mine şi Ilie, e din nou foarte greu', a spus Ioana Năstase, pentru playtech.ro.

Ilie-Nastase-si-Ioana-SimionIlie-Nastase-si-Ioana-Simion

Reacția fiului Ioanei Simion i-a dat de gândit. Ce s-a întâmplat în seara în care ar fi fost bătută

Ioana Năstase a povestit, pentru cancan.ro, despre coșmarul trăit în acea seară. 'Singurul lucru pe care mi-l doresc este ca el să nu pățească nimic. Să fie OK. Mă bucur că am reușit să ies din casă. Dacă m-a bătut? Vă dați seama…. Am plecat de acasă, cum să rămân acolo? M-am închis în dormitor, până a venit poliția. Nu am depus plângere… Nu vreau ca el să pățească ceva. Știți, a mai avut el niște probleme în trecut. Dar acolo nu m-aș mai întoarce niciodată!', au fost primele cuvinte ale Ioanei după scandal.

'Care a fost motivul? Se găseau tot titmpul motive. Dar de dragul lui am lăsat de la mine… Și am tot lăsat…. Nu am gresit cu absolut nimic pentru a mă lovi, sunt speriată acum…', a mai declarat Ioana. „Ce a apărut? Că mi-am bătut soția? Așa spune ea? Nu îmi aduc aminte. Nu a făcut plângere pentru că mă respectă? Dacă așa zice ea, întrebați-o pe ea mai bine…', a fost reacția lui Ilie Năstase, potrivit ProSport.

Citește și: Ioana Simion, noi dezvăluiri după scandalul cu Ilie Năstase și implicarea lui Nick Rădoi.”Mi s-a părut total nepotrivit să se amestece”

Citește și: Ilie Năstase nu se uită la bani!I-a dăruit soției, de ziua ei, un Bentley de 240.000 de euro! Cum arată bolidul de lux

Citește și: Cum au ajuns Ioana și Ilie Năstase de la divorț la nuntă. Mărturisiri după cununia religioasă:”Acum, poate facem și un copil, dacă tot zice că mă iubește așa mult”

Ioana Năstase a chemat Poliția în urmă cu două zile spunând că a fost agresată fizic de soțul ei, însă nu a depus plângere împotriva soțului său și nici nu a cerut ordin de restricție.

Ioana a plecat acasă, la Constanța, pentru a-l lăsa pe Ilie Năstase să se liniștească și pentru ea ca să-și pună ordine în gânduri. Momentan, soția fostului tenismen nu știe dacă va divorța sau va depăși acest moment.

Previziunile lui Carmen Harra pentru Ilie Năstase, după ce și-ar fi bătut soția

Pe de altă parte, Carmen Harra susține că viitorul lui Ilie Năstase nu arată foarte fericit dacă nu-și temperează ieșirile nervoase, iar totul depinde acum de Ioana, dacă îl poate ierta sau nu.

„Eu i-am anticipat și nu vreau să se supere pe mine. Eu spun ceea ce cred că se întâmplă. Eu zic că el rămâne singur în final, pentru că a eșuat în nenumărate relații din cauza temperamentului lui. Și la el, inabilitatea asta de a se atașa cu tot sufletul lui se rupe foarte repede și este mereu însigurat, este mult prea independent în relație și ea avut nevoie de afecțiune.

Relația a suferit o fricțiunie foarte puternică și depinde de ea dacă poate să ierte, dacă poate să meargă înainte și cât poate să meargă înainte este doar un timp limitat în viitor’, a declarat Carmen Harra la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton