Actorul Bogdan Stanoevici a murit, după ce a fost infectat cu COVID-19

 Stamen Diana
.

E vestea tristă a zilei! Bogdan Stanoevici a murit, după ce a fost infectat cu COVID-19. Actorul s-a stins pe patul de spital, unde era internat de câteva săptămâni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Actorul era internat la spitalul Sfântul Pantelimon din București. Bogdan Stanoevici a murit, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. În spital a contractat o infecție nosocomială. Medicii au apelat la o procedură riscantă pentru a-i salva viața, însă fără succes.

Bogdan Stanoevici a muritBogdan Stanoevici a murit

Actorul era internat la secția ATI a spitalului, după ce în luna noiembrie fusese confirmat cu COVID-19.

Bogdan Stanoevici a fost preluat, pe 24 decembrie, de la Spitalul Sf. Pantelimon și dus la Institutul Inimii din Capitală, unde prof. dr. Şerban Bubenek și echipa lui de specialiști au făcut tot posibilul să-l salveze.

Citește și: Cum arată mama surorilor Nicoleta și Iuliana Luciu. Asemănarea dintre ele este frapantă!

Citește și: Dan Capatos are colegă nouă la Xtra Night Show! A început sezonul alături de Paula Chirilă

Citește și: Cum și-a cunoscut Dan Negru soția:„Era studentă'. A dezvăluit și secretul unui mariaj de 15 ani!/ EXCLUSIV

Citește și: Valentina Pelinel, declarații despre al patrulea copil cu Cristi Borcea: „Nu spun nu'

Bogdan Stanoevici a murit

Actorul s-a stins din viață la vârsta de 62 de ani. Bogdan Stanoevici era internat în spital de la sfârșitul lunii decembrie.

Ministrul Românilor de Pretutindeni a declarat la începutul lunii noiembrie că el nu poartă mască de protecție, pentru că este sănătos. În plus, actorul a susținut că a făcut în fiecare lună teste COVID-19, iar toate au ieșit negative.

„Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment', a declarat Stanoevici, potrivit Agerpres.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton