Gabriela Cristea revine în televiziune! A semnat contractul pentru o nouă emisiune

 Stamen Diana
.

Veste mare pentru telespectatori! Gabriela Cristea revine în televiziune, însă nu singură, ci alături de întreaga familie. Prezentatoarea TV a semnat contractul pentru o nouă emisiune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

După o pauză în televiziune, Gabriela Cristea revine pe micul ecran. Vedeta a semnat contractul cu Antena Stars pentru un reality show alături de întreaga familie. Dacă până acum ne-a obișnuit ca fiind gazda emisiunilor matrimoniale, acum vedeta ne arată ce face pas cu pas în fiecare zi din viața ei.

Gabriela Cristea televiziune (2)Gabriela Cristea televiziune (2)

În cadrul reality show-ului Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea, telespectatorii vor putea urmări imagini inedite din familia acestora, vor putea descoperi cum arată o zi obişnuită din viaţa lor, cum îşi împart atribuţiile, cum se împart cei doi între carieră şi rolul de părinţi, dar şi la ce încercări sunt supuşi de către fiicele lor, Bella Victoria Margot şi Thea Iris Selena. 

„Cine ne ştie, cunoaşte faptul că noi suntem bune gazde, deci o să îi primim pe cei din faţa micilor ecrane cu braţele deschise la noi acasă şi în vieţile noastre! Nu este uşor, suntem conştienţi că nu va fi uşor, chiar dacă noi avem experienţă în televiziune, acest proiect este cu totul şi cu totul nou şi diferit. Vom avea o echipă de filmare cu noi în permanenţă, ceea ce nu e puţin lucru, dar eu zic că vom face faţă cu bine. Acest proiect este o provocare, nu ştiu dacă cea mai mare din viaţa noastră, dar cu siguranţă una dintre cele mai mari!', a declarat Tavi Clonda. 

Începând din 20 ianuarie, în fiecare miercuri şi joi, de la ora 21:00, telespectatorii se vor putea delecta cu un nou reality show, care îi are în prim plan pe Gabriela Cristea, soţul său, Tavi Clonda şi pe cele două fetiţe ale cuplului, Bella Victoria Margot şi Thea Iris Selena.

Citește și: Gabriela Cristea, chemată la tribunal.Totul are legătură cu Marcel Toader, fostul ei soț decedat în 2019

Citește și: A slăbit 25 kg, dar a rămas cu un „defect”. Gabriela Cristea și-a arătat vergeturile: „Frumusețea fizică trece pe locul doi!”

Citește și: Dieta ușoară cu care Gabriela Cristea a slăbit 25 de kilograme: „Am avut obezitate de gradul 1!”

Cum a început povestea de dragoste dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au cunoscut pe platourile de filmare ale unei emisiuni în care ea prezenta, iar el cânta. Deși a recunoscut că i s-a părut un bărbat atractiv din momentul în care l-a văzut, prezentatoarea TV nu s-a gândit niciodată că între ei ar putea exista ceva mai mult, până când…

„Era îmbrăcat într-o cămașă roșie și mi se părea foarte îndrăzneț sa porți așa ziua.Și i-am zis că ce cămașă mișto are, dar cu o zi înainte purtasem o rochie roșie superbă și mi-a zis „Am poftit la rochia ta’. Iar eu m-am șocat și am zis „Cum îndrăznește să spună așa ceva’, dar nu m-am exteriorizat.

După care m-am gândit dacă se dă la mine. și din momentul ăla mi s-au aprins beculețele și s-au declanșat toate. Și s-a dovedit că a avut replica potrivită la momentul potrivit.’ a spus Gabriela Cristea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton