DJ Joseph Capriati, celebru în cluburile din Mamaia, a fost înjunghiat de propriul tată

 Stamen Diana
.

DJ Joseph Capriati, celebru în cluburile din Mamaia, a fost înjunghiat de propriul tată, chiar de față cu întreaga familie. Artistul se află în stare critică la spital.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

DJ Joseph Capriati se află acum în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiat de propriul tată. Totul a început de la un scandal în familie, iar tatăl său și-a ieșit din minți și l-a lovit în piept cu un cuțit de bucătărie.

DJ Joseph Capriati înjunghiat (2)DJ Joseph Capriati înjunghiat (2)

Scenele de groază au avut loc chiar sub ochii familiei, iar aceștia au chemat imediat ajutoare. Artistul italian în vârstă de 33 de ani a fost internat și operat de urgență de pneumotorax, plămânii săi fiind în pericol din cauza rănilor produse de cuțitul cu care a fost rănit, potrivit La Repubblica. Medicii au fost rezervați, însă pare că acesta dă semne că își revine.

„Vă mulțumim tuturor pentru dragostea pe care i-o arătați lui Joseph. Vrem să vă asigurăm că rănile suferite nu-i pun lui Joseph viața în pericol și vă trimite tuturor o îmbrățișare caldă”, se arată în declarația transmisă presei și fanilor de către managerul său.

Citește și: Reacția fiului Ioanei Simion, după ce a aflat că Ilie Năstase a bătut-o. Ce s-a întâmplat înainte de scandal

Citește și: Dan Capatos are colegă nouă la Xtra Night Show! A început sezonul alături de Paula Chirilă

Citește și: Cum și-a cunoscut Dan Negru soția: „Era studentă'. A dezvăluit și secretul unui mariaj de 15 ani!/ EXCLUSIV

Citește și: Îl mai ții minte pe Soso de la Big Brother? Este medic-șef la Urgență, în Germania: „Nu tratați coronavirusul ca pe o simplă gripă'

DJ Joseph Capriati a fost înjunghiat de tatăl său

Se pare că artistul italian a avut o ceartă cu mama sa, iar tatăl său a intervenit încercând să aplaneze conflictul. DJ Joseph Capriati ar fi început să-l lovească cu pumnii pe tatăl său, iar părintele s-a răzbunat, folosind cuțitul.

Tatăl lui Joseph Capriati, în vârstă de 61 de ani, a fost arestat pentru tentativă de crimă. DJ-ul locuiește în mod normal în Spania, Ibiza, însă din cauaza pandemiei a venit să stea cu familia sa, în orașul Caserta.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton