Bianca Drăgușanu, escapadă romantică cu Gabi Bădălău în Maldive? Imaginile care i-au dat de gol

 Cica Cristina
.

Imaginile care au apărut săptămâna trecută cu Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au luat prin surprindere pe toată lumea. Cu toate că cei doi susțin că relația lor nu a depășit granițele prieteniei, totul pare să indice că se conturează un nou cuplu în showbiz. Iată ce se întâmplă, de fapt, între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălau.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost surprinși la shopping într-un mall din Dubai, iar imaginile au stârnit o serie de reacții. Inclusiv Claudia Pătrășcanu, fosta soție a afaceristului, a reacționat dur după imaginile apărute cu tatăl copiilor ei.

La acel moment, cei doi au negat că ar avea o relație, iar Bianca a precizat că se va afla chiar de la ea în momentul în care se va trece la alt nivel.

Bianca-Dragusanu-si-Gabi-Badalau-1Bianca-Dragusanu-si-Gabi-Badalau-1

La rândul lui, Gabi Bădălău a recunoscut calitățile fizice ale Biancăi și a subliniat că este un bărbat liber și ca atare nu are de ce să se ferească.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, vacanță în Maldive

În ciuda spuselor celor doi, imaginile par să indice altceva. După întâlnirea din Dubai, cei doi ar fi plecat într-o escapadă romantică în Maldive.

Fosta soție a lui Alex Bodi a postat mai multe imagini din vacanța în care ar fi plecat însoțită de Gabi Bădălau. Vedeta a postat imagini din camera de la hotel, unde domnea o atmosfera romantică: inimioare pe pat din petale de trandafir, lumânărele, spumă și petale de flori în cadă.

Chiar dacă până acum au mizat foarte tare pe discreție, cei doi nu se mai feresc chiar ca la început. Deja le-au scăpat mai multe detalii care le-au dat de gândit fanilor.

Citește și: Ce spune Bianca Drăgușanu, după ce Claudia Pătrășcanu a acuzat-o că i-a cheltuit banii lui Gabi Bădălău

Citește și: Claudia Pătrășcanu, prima reacție după ce au apărut imaginile cu Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu.”Am plecat plângând”

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, primele declarații după ce s-a zvonit că formează un cuplu:”Am ieșit, este adevărat”

Citește și: Cum și-a cunoscut Dan Negru soția:„Era studentă'. A dezvăluit și secretul unui mariaj de 15 ani!/ EXCLUSIV

Dovezile care indică apropierea Biancăi de Gabi Bădălău

Tot mai multe dovezi indică faptul că cei doi ar fi început o relație. Bianca a prins de curând în cadru „valiza' de la Louis Vuitton a lui Gabi Bădălău. Apoi, într-unul ditre story-uri se observă cum vedeta se lasă fotogtafiată și toate indiciile duc cu gândul că în spatele paravanului s-ar afla nimeni altul decât fostul soț al Claudiei Pătrășcanu.

Cireașa de pe tort, ca să spunem așa, ar fi că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost surprinși într-un moment de tandrețe. (vezi imaginile AICI).

Bianca Drăgușanu este optimistă și pare fericită și liniștită. Dovadă stau și mesajele transmise pe rețelele de socializare: „Fericirea nu e ceva ce poate fi găsit cu ușurință. Fericirea vine din propriile noastre actiuni' sau „ce este mai bun de acum va veni”.

Cum ar fi început relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Potrivit cancan.ro, relația celor doi ar fi început înainte de episodul din Dubai, de Crăciun. Cei doi ar fi petrecut la munte, în Poiana Brașov, însă au fost extrem de discreți, iar Gabi Bădălău a avut grijă să se „camufleze” pentru a nu ieși în evidență la momentul respectiv.

Fostul soț al Biancăi, Alex Bodi, a fost întrebat ce părere are despre imaginile apărute cu fosta parteneră în Dubai. Desspărțirea de blondină pare să fie definitivă de data aceasta, dat fiind că a subliniat că nu mai vrea să fie asociat cu acest nume.

Gabi Bădălau, în divorț cu Claudia Pătrășcanu

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu se află în plin proces de divorț și cei doi luptă pentru custodia copiilor. Fosta soție l-a acuzat că i-ar fi fost infidel și că ar consuma substanțe interzise.

Totuși, el susține că nu are de să se teamă și a luat decizia de se testa de îndată ce se va reîntoarce în țară pentru a pune punct discuțiilor.

„Cum ajung în România promit să merg direct la IML şi la o clinică privată să fac testul anti-drog. Nu am nici o problemă să fac acest test. Soţia mea face tot circul ăsta cu testul, tot insistă să-l fac, asta după ce în instanţă doamna preşedintă a refuzat acest test. Dar eu o să-l fac, promit, să se termine cu tot circul ei’, i-a spus răspicat Gabi Bădălău lui Cătălin Măruță, într-o intervenție telefonică.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton