Răzvan Simion și Dani Oțil, schimb de replici neașteptat, în direct, la TV: „Nu ți-e, mă, rușine? Te-am dus în spate atâția ani...”

 Martin Lorena
.

Răzvan Simion și Dani Oțil sunt prieteni și colegi de platou de foarte mulți ani! Cei doi pot fi văzuți în fiecare dimineață la matinalul de la Antena 1. Deși sunt extrem de apropiați, între aceștia mai apar și discuții contradictorii. Iată de ce s-au certat, mai în glumă mai în serios, în direct, la TV!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Echipa formată din Răzvan și Dani poate fi considerată una emblematică pentru postul de televiziune Antena 1. Cei doi sunt prieteni și colegi de foarte mulți ani, însă acest lucru nu înseamnă că nu au discuții contradictorii. Recent, între cei doi s-a produs un adevărat conflict, chiar în timpul matinalului. Iată de la ce a pornit și ce vorbe grele și-au spus unul celuilalt!

Razvan-si-Dani-1Razvan-si-Dani-1

Cei doi și-au spus cuvinte extrem de dure în timpul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. Iată dialogul pe care l-au avut!

Citește și: Fiul lui Dani Oțil a împlinit 6 luni. Gabriela Prisăcariu:„Este foarte greu’

Citește și: Cum arată și cu cât vinde Dani Oțil garsoniera în care a stat cu Mihaela Rădulescu:„În patul ăla am…’

Citește și: Anamaria Prodan, declarație neașteptată despre Laurențiu Reghecampf:„Tot la noi o să se întoarcă’

Citește și: Monica Gabor și Mr. Pink, primele imagini împreună, după zvonurile că s-au despărțit.Cum s-au fotografiat în avionul privat

Răzvan Simion și Dani Oțil, schimb de replici neașteptat, în direct, la TV

De ce s-au certat Răzvan Simion și Dani Oțil, în direct, la TV. Răzvan și Dani au început un dialog plin de replici acide cu privire la sărbătoarea care urmează, Floriile. Dani Oțil a subliniat că „Florin' nu se încadrează în numele celor care își sărbătoresc ziua în ultima duminică dinainte de Paște.

„Nu-ți mai da ochii peste cap, mă, lebădoiule! D-asta că m-a blocat, eu am crezut că poate este o glumă de televiziune. Ne certăm toată săptămâna, Florin nu este nume de floare', a spus Dani.

Pe de cealaltă parte, Răzvan i-a oferit un răspuns, fără să stea prea mult pe gânduri. Acesta a făcut o aluzie la faptul că soțul Gabrielei Prisăcariu a lipsit câteva zile de la filmări.

„Nu ți-e, mă, rușine? Te-am dus în spate atâția ani. Presiunea pusă de acest furuncul din viața mea. Îi spun furuncul deoarece nu știi când apare, nu știi de ce apare și nu știi de ce apare în viața ta. Și nu l-am zgândărit o perioadă, dar de câțiva ani îl zgândăr. Ești hemoroidul meu preferat! Știi de ce îi zic așa? Nu știi când apare, nu știi unde apare, dar ideea e că la bătrânețe nu scapi de el. Uneori trebuie să recunosc că din cauza lui nu m-am putut așeza la casa mea', a răspuns Răzvan.

Cum a cunoscut-o Dani Oțil pe soția sa

Întâlnirea dintre Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil nu a fost una aranjată de prieteni. Recent, soția matinalului, într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul de ei de Instagram le-a povestit fanilor curioși cum s-au întâlnit ea și Dani.

Ambii se aflau în sediul Antena 1, iar el tocmai terminase emisiunea, în timp ce ea i-a ieșit în cale îmbrăcată în rochie de mireasă!

Sursă foto: Arhivă VIVA!, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton