Adela Popescu și familia ei, chinuiți de alte probleme de sănătate: „Am avut toți enterocolită”

 Borcilă Andreea
.

Adela Popescu, perioadă dificilă pentru întreaga familie. Îndrăgita prezentatoare de la Vorbește lumea a vorbit deschis despre faptul că atât ea, cât și ceilalți membri ai familiei au suferit de enterocolită. Vedeta  a detaliat întreaga experiență care a speriat-o la propriu. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Recent, în mediul online, prezentatoarea Vorbește Lumea a dezvăluit că toată familia a avut enterocolită. Într-un InstaStory, vedeta a povestit despre perioada dificilă prin care au trecut atât ea, cât și soțul Radu Vulcan și cei trei copii. 

adela-popescu-adela-popescu-

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează un cuplu din anul 2010 și s-au căsătorit în august 2015. Împreună au trei fii, Alexandru în vârstă de cinci ani, Andrei – de trei ani – și Adrian, de doar opt luni. 

Citește și: Alina Chivulescu, replică neașteptată pentru Adela Popescu în direct, la TV:”Mai schimbă și tu pantalonii ăia, mai machiază-te…”

Citește și: Ce a spus Adela Popescu despre partidele de amor cu Radu Vâlcan:„E adrenalină'

Citește și: Diana Sar recunoaște că ar putea fi atrasă de o persoană de același sex:„Dacă aş întâlni femeia cu care să am o relaţie, nu m-ar interesa ce zice lumea'

Citește și: Elena Udrea va rămâne în arest preventiv în Bulgaria. Ce le-a spus judecătorilor:„Plec de la convingerea că…'

Adela Popescu, perioadă dificilă pentru întreaga familie

Fosta actriță și cântăreață și-a anunțat fanii, pe contul de Instagram, că întreaga familie a suferit de enterocolită. Mai întâi, a început cel mai mic dintre ei, apoi pe rând, fiecare a început să se simtă rău. 

„A fost o perioadă destul de dificilă în sensul că am avut toți enterocolită. A început cel mic, bebelușul, și ne-am speriat, pentru că a fost prima oară când se întâmpla.

La bebeluși, este risc destul de mare de deshidratare, iar el a vomitat într-o noapte foarte mult. M-am super speriat. Dar a fost bine, l-a ținut o singură zi. I-am dat seruri de rehidratare, sân destul de mult. A venit și pediatra, desigur', a povestit Adela Popescu la Insta Story.

„Apoi a început Andrei, după Alexandru, eu și Radu am avut ieri doar niște mici dureri de stomac, atât. El a fost mai puternic. A fost ceva destul de ciudat.

De regulă, enterocolita dă și febră, doar cel mic a avut, la un moment dat, o stare subfebrilă, până în 38 de grade, în rest nu. E bine că suntem ok. Am trecut cu bine', a mai transmis ea în social media. 

Ce este enterocolita, problema cu care s-a confruntat familia Adelei Popescu 

Enterocolita este o inflamație care apare în tractul digestiv al unei persoane, incluzând atât intestinul subțire, cât și colonul. Apare atât la adulți, cât și la copii, dar sugarii și bebelușii născuți prematuri sunt mai frecvent afectați.

Simptomele enterocolitei pot varia, în funcție de persoană și de tipul de enterocolită, însă cele mai comune dintre ele sunt: febră, greață, vărsături, diaree, oboseală, pierderea poftei de mâncare, crampe abdominale și dureri, abdomen umflat. Unele persoane cu anumite tipuri de enterocolită pot prezenta simptome suplimentare, cum ar fi sângerare anală.

Cum previi enterocolita

Următoarele măsuri sunt utile în prevenirea enterocolitei:

  • Spală-ți întotdeauna mâinile după ce ai folosit toaleta și înainte de a consuma sau pregăti alimente sau băuturi.
  • Folosește probiotice, dacă iei tratament cu antibiotice.
  • Bea suficiente lichide.
  • Bea întotdeauna apă filtrată sau purificată.
  • Folosește doar ustensile/vase curate atunci când bei sau mănânci.
  • Consumă carne de calitate.

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton