Patrizia Paglieri s-a împăcat cu iubitul italian, după ce l-a numit posesiv și gelos: „A fost mai dificil la început cu...”

 Miniosu Alexandra
.

Patrizia Paglieri a luat prin surprindere pe toată lumea, după ce a dezvăluit că s-a împăcat cu iubitul italian. În luna februarie, bruneta anunța despărțirea de cel cu care e împreună de cinci ani. La acea vreme, vedeta de la Kanal D îl numea posesiv și gelos. Iată cum vor petrece Paștele, după ce au revenit la sentimente mai bune!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Patrizia Paglieri s-a împăcat cu iubitul italian. În luna februarie, fosta concurentă de la Asia Express anunța despărțirea și spunea despre el că e posesib și gelos. Acum că sunt din nou într-o relație, vedeta de la Kanal D a mărturisit că își va petrece Paștele alături de partenerul ei. De dragul său, acesta va veni în România, pentru a se bucura împreună de sărbători.

patrizia-paglieri-iubit-1patrizia-paglieri-iubit-1

Patrizia Paglieri este în culmea fericirii. Ea și iubitul italian, cu care are o relație de cinci ani, s-au împăcat. Vedeta de la Kanal D a decis să-i mai dea o șansă, deși în luna februarie susținea că partenerul ei e prea gelos și posesiv. Conform spuselor ei, aceștia au o relație la distanță.

Citește și: Patrizia Paglieri s-a despărțit de iubitul italian:”Începuse să fie gelos”

Citește și: De ce a divorțat Patrizia Paglieri de primul soț, după 4 ani de căsnicie:„Nu a vorbit cu mine 10 ani'. În ce relații sunt acum/ EXCLUSIV

Citește și: Alina și Ilan Laufer, imagini adorabile cu gemenii născuți prematur.Cum arată acum micuții la un an si două luni

Citește și: Alexandru Arșinel se retrage oficial din teatru. Ce planuri are acum:”Acolo sunt bine primit și respectat”

Patrizia Paglieri s-a împăcat cu iubitul italian, după ce l-a numit posesiv și gelos

Patrizia Paglieri, unul dintre cei mai îndrăgiți chefi din România, a mai dat o șansă iubirii. Bruneta a explicat că ușor-ușor lucrurile se așează între ea și partenerul ei. Având în vedere că el locuiește în Italia, iar ea în România, cei doi au o relație la distanță. Din declarațiile ei rezultă că acest factor a fost destul de dificil de gestionat la început.

„Am un iubit de 5 ani, ne înțelegem bine. El locuiește în Italia, eu aici, dar încet, încet așezăm lucrurile, a fost mai dificil la început cu distanța aceasta', a spus Patrizia Paglieri, pentru Click!.

Având în vedere că s-au împăcat, Patrizia Paglieri și iubitul ei vor petrece Paștele împreună. Vor merge câteva zile într-o vacanță de neuitat, în zona Sibiului. Ulterior, vor se meargă și la Sighișoara și prin împrejurimile locului.

„Voi merge undeva, cu iubitul meu, în zona Sibiului, apoi la Sighișoara și prin împrejurimile locului. Am mai fost pe acolo, însă doar în trecere, erau niște peisaje minunate, am zis că vreau să le vizitez. Mai bine ca în România nu mă simt niciunde, oamenii sunt minunați; oamenii mă cunosc aici, atunci când merg la restaurant, știu că sunt Chef, mă tratează regește', a adăugat ea.

Patrizia Paglieri și-a crescut singură fiul

Patrizia Paglieri se consideră o femeie puternică. A încercat mereu să-și păstreze latura optimistă, în ciuda greutăților prin care a trecut. Fosta concurentă de la Asia Express și-a crescut băiatul de una singură, după ce ea și tatăl lui Francesco s-au despărțit. Aceasta a venit în țara noastră în 1993.

„Da, sunt puternică. De la mama am învățat acest lucru, ea a trecut prin multe, mereu erau optimistă și m-a învățat că mereu să mă uit înainte, niciodată în spate. Plus că am fost o mamă singură, trebuia să fiu puternică.

Îmi aduc aminte că atunci când am venit în România, în 1993, să fiu Chef, să dau ordine în bucătărie, erau alte vremuri și nu prea se concepea ca o femeie să fie șef. Pentru femeie este un pic mai greu, aproape în orice domeniu', a povestit bruneta.

Patrizia Paglieri, în echipa emisiunii „Dimineața cu noi', de la Kanal D

În prezent, Patrizia Paglieri face parte din echipa matinalului „Dimineața cu noi'. Deși nu mai are restaurant, are o școală de bucătărie și colaborează cu restaurante din mall-uri. Pentru a ajunge la emisiunea de la Kanal D, ea se trezește în fiecare dimineață la ora 04:30. Deși are agenda plină, niciodată nu s-a plâns că nu mai poate și a dat întotdeauna dovadă de putere și ambiție.

„Niciodată nu am zis că nu mai pot, pentru că atunci când nu mai poți, mai poți puțin. Eu mă încurajez singură, încerc să fac într-un fel, să fiu foarte bine așa cum sunt în acel moment. Bunica mea avea o vorbă pe care aș traduce-o cam așa: sacul strâns și bine legat, să fii numai tu cu sacul', adică, să nu te întinzi mai mult decât ți-e plapuma. Mai bine fac puține și cu mare plăcere', a explicat Patrizia Paglieri pentru sursa menționată.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton