Ce se întâmpla, de fapt, atunci când Anamaria Prodan și Reghe îi cereau bani Ionelei Prodan: „Făcea gălăgie”

 Martin Lorena
.

Ce se întâmpla, de fapt, atunci când Anamaria Prodan și Reghe îi cereau bani Ionelei Prodan. Anamaria Prodan, după ce s-a pronunțat divorțul de Laurențiu Reghecampf, a scos la iveală anumite detalii din viața lor personală pe care nu multă lume le știa. Fostul cuplu apela adesea la fondurile Ionelei Prodan, care trecea fiecare ban împrumutat într-o agendă. Toni Antohi, bărbatul care i-a fost alături în ultimii ani, a dezvăluit ce se întâmpla, de fapt, în acele momente!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce se întâmpla, de fapt, atunci când Anamaria Prodan și Reghe îi cereau bani Ionelei Prodan. Anamaria Prodan a mers astăzi la mormântul mamei sale pentru a-i face o pomană de patru ani. Aceasta a fost sfâșiată de durere și și-a amintit toate clipele petrecute alături de celebra interpretă. Mai mult decât atât, văduvul acesteia, Toni Antohi, a oferit un interviu în cadrul căruia a discutat despre banii fostei sale partenere de viață. Abia acum s-a aflat ce făcea Ionela Prodan în momentul în care fiica și ginerele său îi cereau bani!

Ionela-Prodan-1-1Ionela-Prodan-1-1

Bărbatul a povestit cum se desfășura acțiunea în momentul în care Anamaria Prodan și Reghe veneau să îi ceară bani răposatei. Iată cum reacționa Ionela Prodan și cum reținea ce sume a oferit cu împrumut!

Citește și: Ce a răspuns Dan Alexa, întrebat dacă s-a iubit cu Anamaria Prodan:„A fost…’

Citește și: Ce s-a întâmplat la procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Reghe.Sarah Dumitrescu a plâns când l-a revăzut pe Luca

Citește și: Dan Alexa a devenit tată de băiețel.Ce spune despre relația cu noua iubită

Citește și: Laura Giurcanu, adevărul despre relația dintre Elena Chiriac și Cătălin Zmărăndescu la Survivor.Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi

Ce se întâmpla, de fapt, atunci când Anamaria Prodan și Reghe îi cereau bani Ionelei Prodan

Ce se întâmpla, de fapt, atunci când Anamaria Prodan și Reghe îi cereau bani Ionelei Prodan. Toni Antohi a subliniat faptul că Ionela Prodan, de fiecare dată când dădea bani cu împrumut, trecea sumele într-o agendă. Pe lângă acest lucru, ea nota data la care aceștia au venit la ea, semnătura fiecăruia și motivul pentru care fiica și ginerele său îi cereau un împrumut.

'Ionela avea un tabiet. La fiecare început de an își nota telefoanele și activitățile într-o agendă nouă. Avea o răbdare incredibilă să facă asta… Avea și un jurnal intim. Dar avea și o agendă cu banii… Când îi dădea bani lui Reghe sau Anamariei, îi trecea acolo. Cu dată, cu semnătură, și nota și pentru ce cereau banii', a declarat fostul partener de viață al Ionelei Prodan, pentru FANATIK.

Mai mult decât atât, Toni Antohi a explicat faptul că Ionela Prodan nu era cea mai fericită în momentul în care Anamaria venea să îi ceară bani. În primă fază, ea „făcea gălăgie', însă până la final, îi oferea suma cerută.

Era catalogul cu banii. Aveau datorii… Ionela râdea, îi dădea Anamariei numai după ce făcea gălăgie la început, dar nu era prea convingătoare. Dar îi dădea, îi ajuta de fiecare dată când cereau, nu s-a pus problema', a mai spus el pentru sursa citată.

Ce a spus Anamaria Prodan despre Reghe la parastasul Ionelei Prodan

Anamaria Prodan a vorbit despre Reghecampf, parastasul de patru ani al mamei sale, într-un interviu acordat Antena Stars.

‘Reghecampf e cel mai dator la mama, nu eu. Milioane… (n.r. ar fi avut de dat Ionelei Prodan). Asta e fost regretul vieții mele, durerea că exact în perioada în care Reghecampf trebuia să fie alături de mine, de familie, de noi toți, el în anul ăla a luat-o razna, lui i s-a părut că vai, dacă eu am plecat cu mama prin Cuba, Mexic, Turcia, prin toate țările ca să o salvez..el a rămas singur și a căzut în nenoricirea asta a vieții încât mama mea cred că se învârte în mormânt și dă să iasă să-l salveze pentru că l-a iubit atât de mult, era atât de fericită că era mândru. Asta era mândria pe care eu i-o impremtam așa’, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Toni Antohi nu a modificat nimic la casa în care a locuit cu Ionela Prodan

Bărbatul a mai povestit faptul că nu a făcut nicio schimbare în casa în care a locuit împreună cu Ionela Prodan. Acesta a explicat că îi este greu, chiar și la patru ani de la moartea interpretei. El își amintește întotdeauna de ea datorită lucrurilor din casa.

'Eu, așa cum este acum casa la interior – casă făcută de mine și finanțată de Ionela – nu am modificat și nu o voi face, cât voi trăi, absolut nimic. Așa este, așa rămâne cât voi mai fi în viață. După aceea, Anamaria și cu Anca vor face ce își doresc ele acolo. Da, mie mi-este foarte greu acum, la patru ani de când a plecat, pentru că îmi aduc aminte de toate lucrurile puse de ea în casă, trecute prin mâna ei. Și acum în dressing, în demisolul casei, sunt costumele ei', a mai spus el pentru sursa citată.

Sursă foto: Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton