Răzvan Simion a împlinit 41 de ani! A plecat în vacanță cu iubita lui: cum l-a surprins Daliana Răducan

 Oana Pantazi
.

Răzvan Simion a împlinit recent 41 de ani, iar aniversarea l-a surprins alături de Daliana Răducan, în vacanță în Seychelles. Prezentatorul de la Neatza a primit de la iubita lui cea mai frumoasă declarație de dragoste.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Răzvan Simion pare a fi mai fericit ca niciodată alături de iubita lui, Daliana Răducan. După despărțitea de Lidia Buble, care, la vremea respectivă, a luat prin surprindere pe toată lumea, carismaticul prezentator a întâlnit din nou iubirea, iar acum trăiește din nou o frumoasă poveste de dragoste. Ieri, Răzvan a împlinit 41 de ani și i-a serbat într-un mod memorabil.

razvan-simion-41-de-ani-1razvan-simion-41-de-ani-1

Răzvan Simion și Daliana Răducan, vacanță de vis în Seychelles

Ce loc mai frumos poate exista pentru a sărbători iubirea decât un paradis exotic? Răzvan Simion și Daliana Răducan au plecat în Seychelles, un cadou memorabil pentru ziua de naștere a prezentatorului de la Neatza. Răzvan Simion a împlinit ieri 41 de ani și a ținut să împărtășească acest moment cu fanii de pe contrurile de socializare.

Atât el, cât și Daliana au postat aceeași fotografie, în care apar împreună ținându-se de mână. În timp ce el a scris „Mergând spre 41…”, iubita lui i-a făcut o frumoasă declarație publică de dragoste, notând în dreptul fotografiei: „Ține-mi dragostea în palmă'.

Citește și: Cine este noua iubită a lui Răzvan Simion. Daliana Răducan a lucrat în televiziune, la PRO TV

Citește și: Daliana Răducan și Răzvan Simion, prima fotografie în calitate de cuplu. Cum s-au afișat, de ziua ei, de Florii

Citește și: Ce s-a întâmplat cu adevărat între Elena Marin și logodnicul ei, înainte de Survivor: „Lucrurile au luat o întorsătură urâtă”/ EXCLUSIV

Citește și: Cu ce se ocupă Florin Călinescu după ce și-a dat demisia de la Pro TV: „Facem o televiziune'

Citește și: Claudia Neghină, detalii despre botez.Când își va creștina fiica

Răzvan și Daliana sunt împreună de un an

După o relație de cinci ani, Lidia Buble și Răzvan Simion au decis să pună punct, iar fiecare să-și vadă de drumul său. Dar soarele a răsărit pe strada vedetei de la Antena 1 mai repede decât s-ar fi așteptat. Omul de televiziune s-a îndrăgostit de Daliana Răducan, un nume de asemenea cunoscut în televiziune, deoarece actuala sa iubită a făcut parte din echipa ‘Visuri la cheie’, emisiunea de la PRO TV, fiind arhitect și designer de interior.

Daliana Răducan și Răzvan Simion sunt împreună de un an, iar acum nu-și mai ascund iubirea. Cei doi au fost surprinși împreună pentru prima dată în Istanbul, imediat după despărțirea lui de Lidia Buble, însă prezentatorul TV a negat atunci că ar avea o nouă relație. Ulterior, cei doi și-au făcut prima apariție publică, în calitate de cuplu, la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu.

După despărțirea de Lidia Buble, Răzvan Simion a rămas în continuare managerul ei, așadar după ce prezentatorul și-a refăcut viața, artista a fost întrebată despre noua relație a fostului ei iubit.

„Nu mai am fluturi în stomac. Au apărut și articole cu noua iubită. Nu am fost tentată să o urmăresc pe ea. Nu sunt geloasă, mă iubesc foarte mult și am mare încredere în mine. E un om foarte fain. E norocoasă' , a spus Lidia Buble.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton