Cu ce se ocupă Florin Călinescu după ce și-a dat demisia de la Pro TV: „Am semnat un contract cu...”

 Mirea Roxana
.

Nu mult a trecut de când Florin Călinescu a anunțat că și-a dat demisia de la Pro TV, lucru care i-a luat prin surprindere pe mulți oameni. Recent, acesta a anunțat că a semnat un nou contract și că va oferi consultanță și consiliere pentru mai multe televiziuni. Anunțul a fost făcut chiar de către Florin Călinescu pe pagina sa de Facebook.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Vestea că Florin Călinescu a demisionat de la Pro TV a luat prin surprindere pe foarte multă lume. Ei bine, după ce a renunțat la rolul de jurat de la „Românii au talent', acesta a reușit să semneze unui contract. Anunțul a fost făcut de actor pe pagina sa oficială de Facebook, specificând că va oferi consultanță și consiliere pentru mai multe televiziuni, contribuind astfel la rebranduirea lor. Pe de asltă parte, Florin Călinescu a preferat să fie discret, așa că nu a mărturisit și despre ce televiziuni este vorba.

bun-1bun-1

„Niște buni prieteni s-au gândit și ei să ne încrucișăm destinele și să o iau de la zero. Nu am nicio teamă, nicio frică. Genul meu e să construiesc, decât să mă dau pe tobogane construite de alții bine judecate de ei și pentru distracția unor audiențe. Am dat un anunțul și cred că nu s-a înțeles foarte bine și atunci vreau să explic rar și pe îndelete', a spus Florin Călinescu într-un live pe care l-a făcut pe Facebook.

Citește și: Ce spunea Florin Călinescu despre PRO TV, anul trecut:”În acești 25 de ani am venit acasă. Mai pleci și tot aici revii”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajuns Florin Călinescu la facultatea de teatru:”Nu mă duceam la școală, nu îmi plăcea nicio materie”

Citește și: Lorenzo Lamas se însoară a șasea oară!Cum arată actorul din Renegatul, la 63 de ani

Citește și: Claudia Neghină, detalii despre botez.Când își va creștina fiica

Cu ce se ocupă Florin Călinescu după demisia de la Pro TV

Pe de altă parte, Florin Călinescu a făcut un apel și la urmăritorii lui. Acesta a explicat că el caută oameni pentru programele pe care urmează să le realizeze și să le dezvolte în cadrul respectivelor televiziuni. Chiar dacă nu a oferit foarte multe amănunte despre aceste noi proiecte, Florin Călinescu le-a promis internauților că va reveni cu detalii în cursul săptămânii.

„Caut oameni, pentru că asta am făcut din 1 decembrie 1995, care să se exprime într-un fel sau altul într-un colectiv de creație. Rămâne să iau legătura cu unele din persoanele care îmi trimit dorințele lor de a lucra împreună. Niciodată nu am făcut și nu pot să fac compromisuri. Nu îmi fac o televiziune, pentru că nu sunt atât de nebun, e vorba poate de milioane, habar n-am, dar am semnat un contract cu niște prieteni și veți afla săptămâna aceasta despre ce este vorba. Probabil o să fac și o emisiune, două, trei, cu dumneavoastră.

Am semnat un contract de consultanță, de consiliere, pentru mai multe televiziuni. S-a creat o confuzie. Am zis facem o televiziune, deci nu fac o televiziune. Nu de la zero, facem o rebranduire', a mai spus Florin Cîlinescu, potrivit libertatea.ro.

„Împreună cu prieteni, fac niște lucruri importante'

Apoi, Florin Călinescu a mai prezicat încă o dată ce fel de oameni caută pentru aceste noi programe. Acesta a dezvăluit că își dorește să facă programe românești și are nevoie și de angajați care să fie scenariști, care să știe să facă un film, reportaje pentru televiziunile la care actorul este consilier.

Nu trebuie să fiți actori, ba chiar caut să fiți sinceri și entuziaști. Caut să facem în această televiziune, în aceste televiziuni, programe românești, caut scenariști, oameni care să știe că facă un film, reportaje, nu pentru mine, ci pentru aceste televiziuni unde eu sunt consilier. Împreună cu niște prieteni fac niște lucruri importante. Eu sunt chemat să-mi dau cu părerea și să începem să creionăm niște programe. La ce mă pricep? La satiră, la comedie, scenarii, mecle, atitudini…', a mai scris actorul pe pagina sa de Facebook.

De ce a plecat Florin Călinescu de la PRO TV

Florin Călinescu a negat că plecarea lui de la PRO TV ar fi legată de o negociere de ordin financiar și a expus motivele pentru care a decis să părăsească postul TV.

Eu am negociat doar acum cinci ani și nu este vorba despre o negociere financiară niciodată. Banii, pentru mine, din meseria asta au fost o consecință atunci când Adrian Sârbu a venit cu ideea construirii acestei televiziuni’, a spus Florin Călinescu.

Florin Călinescu a susținut că unul dintre motivele ce stau în spatele demisie sale ar fi că nu mai crede în spiritul PRO, în sloganul cu care televiziunea a debutat acum 20 de ani.

Nu mai este valabil sloganul de acum 20 de ani. Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu a realizat, pentru că lucrurile atunci aveau o emoție, aveau o particularitate, o energie care începea cu creație, în primul rând adresată poporului nostru, generațiilor tinere care azi sunt mature.

Noi aveam tot timpul grijă să preluăm generațiile în fiecare an. Azi putem să vorbim despre un canal de filme cu ceva publicitate. Spiritul PRO nu mai există, a mai spus Florin Călinescu, la Aleph News.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton