Alexandra Diaconescu de la Insula Iubirii și iubitul ei s-au căsătorit. Cei doi și-au botezat fetița în aceeași zi

 Miniosu Alexandra
.

Dublă sărbătoare pentru Alexandra Diaconescu. Fosta ispită de la Insula Iubirii și partenerul ei s-au căsătorit în aceeași zi în care și-au botezat fiica. Având în vedere importanța evenimentelor, aceștia au ales o locație de vis să petreacă. Iată cum a arătat tânăra în rochie de mireasă, în cea mai specială zi!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Diaconescu s-a așezat oficial la casa ei. Fosta ispită de la Insula Iubrii s-a căsătorit cu alesul inimii sale, partenerul ei, Mădălin Mogoș. Tot în weekend, cei doi au sărbătorit un alt eveniment important. Aceștia și-au botezat fiica. Pentru ambele ocazii, tânăra și soțul ei au ales o locație de vis, cu piscină, dovadă fiind pozele postate în mediul online.

aa

Weekend-ul trecut a fost așadar unul cu totul și cu totul special pentru Alexandra Diaconescu de la Insula Iubirii. Ziua cea mare a fost pentru ea pe data de 7 august. Aceasta a strălucit la nuntă, dar și la botezul fetiței sale, de doar câteva luni, atât prin coafură, cât și ținută.

Citește și: Răzvan Simion a împlinit 41 de ani! A plecat în vacanță cu iubita lui:cum l-a surprins Daliana Răducan

Citește și: Răzvan Simion a împlinit 41 de ani! A plecat în vacanță cu iubita lui:cum l-a surprins Daliana Răducan

Citește și: Cu ce se ocupă Florin Călinescu după ce și-a dat demisia de la Pro TV:„Facem o televiziune'

Citește și: Cine este pălărierul Radu Itu de la Splash! Vedete la apă.A locuit în Bali

Alexandra Diaconescu de la Insula Iubirii și partenerul ei s-au căsătorit

Alexandra Diaconescu s-a lăsat pe mâinile celor mai buni make-up artiști și hairstyliști, pentru a arăta perfect. În ceea ce-i privește machiajul, ea și-a scos trăsăturile în evidență printr-un fard de pleoape mov. Pentru păr, ea a ales să și-l prindă într-un mod deosebit, la spate.

Nici vestimentația Alexandrei Diaconescu nu a fost una banală. Fosta ispită de la Insula Iubirii a ales să poarte la nuntă o rochie de mireasă albă, scurtă, cu umeri voluminoși. Pe deasupra, piesa vestimentară era și decoltată, detaliu ce i-a pus în valoare bustul generos. Pentru partea de jos, soția lui Mădălin Mogoș a optat pentru o pereche de pantofi albi, ce i-au venit perfect.

Cei doi și-au botezat și fetița

Deși a avut o zi plină, Alexandra Diaconescu de la Insula Iubirii nu a uitat nicio clipă de fanii ei. Fosta ispită a postat mai multe imagini de la nuntă și botez pe rețelele de socializare. Cu această ocazie, fanii au aflat că evenimentele s-au ținut într-o locație cu piscină. Pentru creștinarea fiicei sale, tânăra a adus și ursitoare, dovadă că ține cont de tradiții.

Alexandra Diaconescu, în depresie după ce a născut

Dacă acum are toate motivele să zâmbească, în urmă cu câteva luni situația nu a fost deloc roz pentru Alexandra Diaconescu. Fosta ispită de la Insula Iubirii a trecut prin clipe grele la scurt timp după ce a născut. Tânăra le-a povestit fanilor că s-a confruntat cu o depresie agresivă. Din fericire, a reușit să treacă perioada dificilă, după aproximativ o lună.

„Non stop plângeam, nu puteam să mănânc absolut nimic, eram nervoasă non stop, nu puteam să o accept în viața mea, parcă o învinovățeam de tot ce mi s-a întâmplat de toate schimbările produse în viața mea, atunci nu realizăm, fiind în depresie. Mulțumesc lui Dumnzeu și lui Mădălin că după o lună am scăpat de depresie', declara Alexandra Diaconescu la Antena Stars.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton