Răzvan Fodor, dezvăluiri surprinzătoare despre începuturile relației cu Irina. A supus-o mai multor teste: "Mi-am dat seama că e femeia alături de care vreau să trăiesc"

 Cica Cristina
.

Răzvan Fodor se deschide și vorbește despre începuturile relației cu Irina. Câștigătorul Asia Express a dezvăluit că și-a supus partenera mai multor teste pentru a-și da seama dacă ea este, într-adevăr, aleasa.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Îndrăgitul artist a vorbit despre relația cu Irina, precizând că înainte de a se convinge că e aleasa și înainte de a o cere în căsătorie, a fost nevoit să o supună unor teste. Se pare că Irina le-a trecut pe toate cu brio, dat fiind că este femeia care îi este alături de mai bine de 13 ani.

Răzvan s-a convins că este femeia pe care o vrea alături tot restul vieții și a cerut-o în căsătorie după trei ani de relație, timp în care a depășit provocările pe care le-a avut de înfruntat.

„Am luat-o și am târât-o după mine până în India o lună de zile. Am mers cu trenul, am mers pe jos, nebuni, prin mizerie și ăla a fost un test pe care eu i l-am dat. După mi-am dat seama că este femeia alături de care vreau să trăiesc', a precizat Răzvan Fodor la Xtra Night Show.

Răzvan Fodor: „Mie mi-a picat mănușă carantina asta”

Dacă mulți s-au plâns de perioada de carantină și de statul în casă pe perioada pandemiei, inclusiv vedete, Răzvan Fodor se situează la polul opus. Artistul susține că i s-a potrivit de minune această perioadă, întrucât nu simte deloc nevoia să iasă în oraș, atât timp cât poate primi prieteni acasă sau poate merge el în vizită.

„Mie mi-a picat mănușă carantina asta. Eu sunt carantinat de ani de zile. Deși sunt o fire socială, sunt în zona de confort și de prieteni. Îmi place să sar din casa mea în casa ta și din casa ta în casa altora. (…) Nu am de ce să ies în oraș', a mai menționat el.

Razvan-Fodor-1Razvan-Fodor-1

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton