Răzvan Botezatu s-a căsătorit în mare secret. Prima imagine cu iubitul său

 Stamen Diana
.

Fostul prezentator de la Star Matinal este în culmea fericirii. Răzvan Botezatu s-a căsătorit și trăiește cele mai frumoase clipe din viața lui. Vedeta și-a cunoscut iubitul în Germania, iar povestea lor de dragoste este foarte puternică.

De când a renunțat la televiziune, Răzvan Botezatu se focusează mai mult pe viața sa amoroasă. Fostul prezentator TV a fost cerut în căsătorie de iubitul lui și a zis marele DA. Anunțul neașteptat a fost făcut pe una dintre rețelele de socializare: 'Am fost cerut în căsătorie' .

La scurt timp după ce a făcut marele anunț, vedeta a postat prima imagine cu verigheta, ceea ce înseamnă că nunta a avut deja loc. Răzvan Botezatu s-a căsătorit în mare secret. Fostul prezentator TV de la Antena Stars a postat și prima imagine cu el și iubitul, în care se sărută, fără ca acestuia să i se vadă fața. Este prima fotografie pe care Răzvan Botezatu o face publică alături de un iubit.

Faptul că Răzvan Botezatu s-a căsătorit cu un alt bărbat stârnit multe controverse printre fani, însă fostul prezentator TV nu a băgat deloc în seamă răutățile. Fericirea lui este mai presus de orice cuvânt urât pe care îl primește.

Răzvan Botezatu și-a asumat orientarea sexuală

Fostul prezentator TV și-a asumat că este gay, chiar dacă a fost sigur că se vor declanșa un val de reacții și controverse. Acum, Răzvan Botezatu s-a căsătorit și se consideră cel mai fericit bărbat.

„Presupun că nu trebuie să vă explic că faptul de a fi homosexual nu este o alegere. Ne-am născut hetero- sau homosexuali. Noi alegem doar cum să ne descurcăm. Recunosc: am fost speriat mulți ani. Ca prezentator de televiziune am fost încurajat să fiu eu însumi.

Sunt și în România bărbați care au mărturisit public că sunt GAY. Îmi apreciez intimitatea și știu că o deschid cu aceste linii, că voi deschide Cutia Pandorei. Puteți să pariați că voi fi speriat de ce va urma… și de câți oameni vor mai rămâne lângă mine când aceste declarații vor deveni publice.

Dar voi trăi cu consecințele. Voi trăi alături de oamenii care mă acceptă, voi trăi alături de cei pentru care o prietenie nu se măsoară în felul în care alegem să ne trăim dragostea(…)’, a mai spus Răzvan Botezatu.

Citește și: Gestul extrem pe care Răzvan Botezatu l-a făcut pentru iubitul său: Cred că o să leșine când mă vede!'

FOTO: Facebook

Răzvan-Botezatu-a-fost-cerut-în-căsătorieRăzvan-Botezatu-a-fost-cerut-în-căsătorie
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton