Călin Geambașu și fosta iubită, bănuiți de corupere sexuală a minorilor! Ce au decis procurorii

 Oana Pantazi
.

Drumurile la tribunal pentru Cătălin Geambașu par că nu se vor sfârși prea curând, după ce, de mai bine de doi ani, se luptă în sala de judecată cu fosta parteneră, Angelica Cadar. Acum, cei doi sunt bănuți de corupere sexuală a minorilor!

Recent, magistrații au respins plângerea depusă de Angelica Cadar, fosta logodnică a lui Călin Gemabașu, însă pentru artist necazurile sunt departe de a se fi terminat… Conform cancan.ro, acum instanța a dispus sesizarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, urmând a fi demarată o anchetă amănunțite în cazul celor doi.

Ce au dispus magistrații

Se pare că asupra lui Călin Geambașu și Angelica Cadar planează suspiciunea de corupere sexuală a minorilor, iar din acest motiv judecătorii au dispus și sesizarea Direcției Generale de Asistență și Protecție Socială a Copilului Ilfov.

În baza art. 341 alin. 6 lit. a N.C.pr.pen., respinge plângerea formulată de petenta CADAR ANGELICA în contradictoriu cu intimatul GEAMBAȘU CĂLIN ALEXANDRU, ca nefondată.

Menține soluția de clasare a procurorului de caz din data de 08.05.2019 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea în dosarul 5546/P/2018 precum și ordonanță prim-procurorului aceluiași parchet nr. 142/II-2/2019 din data de 25.06.2019.

c în vederea efectuării de cercetări față de numiții Cadar Angelica și Geambașu Călin Alexandru sub aspectul săvârșirii infracțiunii de corupere sexuală a minorilor, faptă prev. de art. 221 al. 2 lit. a C. pen.

Dispune sesizarea Direcției Generale de Asistență și Protecție Socială a Copilului Ilfov în vederea efectuării de verificări cu privire la aspectele ce urmează a fi cercetate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, cu referire la infracțiunea de corupere sexuală a minorilor, fapta prev. de art. 221 al. 2 lit. a C.pen.

În baza art. 275 alin. 5 C.pr.pen. obligă pe petenta la plata sumei de 300 lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă', au decis magistrații.

Copilul a fost supus unei expertize psihologice

Relația toxică dintre părinții lui, l-a afectat cu siguranță pe Davin, fiul lui Călin Geambașu și al Angelicai Cadar, copilul fiind supus unei expertize psihiologice:

Copilul, împreună cu părinții săi, a fost supus în cadrul procesului unei expertize psihologice judiciare complexe ce a durat aproximativ 20 de ore (după școală mergeau din Corbeanca până în zona Dristor, iarna). Expertizarea a cerut-o Angelica. Davin depășește cu bine momentul, altfel, cel mai probabil, s-ar fi sesizat acest lucru la cele cinci instituții care l-au audiat în decursul unui singur an.

Își continuă școala cu FB pe linie, și-a făcut debutul pe scena Ateneului Român, a fost în finala Next Star, a înregistrat la tobe și voce 62 de melodii ale trupei americane 21 Pilots, au tot felul de activități, înot, parcuri de aventură și vizitează locuri frumoase din țară. La multe dintre aceste activități, (Călin, n.r.) o cheamă și pe Angelica. Uneori vine și se distrează împreună, alteori refuză și dispare fără să le explice și lor ceva', au declarat, recent, apropiați ai familiei Geambașu, pentru cancan.ro

„Nu eram o familie fericită, dar eram o familie'

Invitată în platoul emisiunii „Xtra Night Show', mama copilului lui Călin Geambașu a povestit niște detalii neștiute până acum, explicând că ea și fostul ei logodnic au avut o înțelegere potrivit căreia trebuiau să pozeze în cuplul perfect și să fie o familie pentru fiul lor, Davin, cel puțin până ce acesta împlinea 14 ani. 

Din păcate, aranjamentul propus de artist a fost peste puterile logodnicei sale, care, în cele din urmă, a părăsit casa lui Călin și, din păcate, și pe fiul lor, nereușind să mai reziste într-o relație toxică.

„Au fost atât de multe certuri, încât am ajuns la epuizare. Noi am avut o relaţie ca o familie. Nu eram o familie fericită, dar eram o familie. Atât timp cât eu locuiam în casa lui cu copilul şi făceam mâncare, plecam în concedii împreună…

În această abordare au apărut foarte multe presiuni şi discuţii. Călin a propus să stăm aşa până copilul face 14 ani. Totul este calculat. De când ne-am cunoscut, mi-a prezentat un plan, ca şi cum ar fi un fel de vacanţă veşnică în Tenerife. Era ideea să fie tot timpul soare, veselie…', a  relatat Angelica Cadar la „Xtra Night Show'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton